Rak jajnika
Zachorowałam w lipcu tamtego roku.Był to szok,do konca nie wierzyłam,ze mnie to spotkało.Zaczęło sie nagle.Całe zycie zdrowa jak ryba.Póżno,jak zwykle przy I ttym raku pózno.I tutaj zaczyna się moje forum.....Dlaczego tyle krzyczy się o raku piersi,o raku szyjki macicy,a o raku jajnika nic.Mamy profilaktyczne badania cytologiczne,mamografię,a o badaniu CA 125 nikt nam nawet nic nie mówi.Przecież o raku jajnika mówi się(dzisiaj to wiem)"cichy zabójca".Dlaczego ma tak znikomą wyleczalnośc.......Jego wykrywalnośc jest w 3,4 stadium,wiadomo co to znaczy.....Nikt nam kobietom nie mówia by profilaktycznie badac sobie krew,bo to jest jedyna szansa aby uchwycic go szybciej.I wbrew pozorom choroba ta nie dotyczy kobiet tylko po40-tce.Umierały przy mnie dziewczyny,które miału niespełna 20-cia lat.Czy na prawdę w naszym kochanym kraju nie możemy zrobic nic,aby uświadomic przynajmniej kobietom co może im grozic?Ja przeszłam cięzką operacje,dzisiaj jestem zdrowa i wierzę,że tak zostanie.Wiem,że to moja siła mnie pcha do przodu.Tej siły życzę każdemu
-
jakby nafta byla taka dobra to juz dawno nie bylo by takiej choroby jak rak - albo chociaz nikt by na to nie umieral
-
Aldi prosze cie nie pisz takich bzdur. nafta pomaga na ciemności:)
-
Nafta destylowana-pomocna w leczeniu raka i nie tylko...
Czy wiecie,że nafta destylowana( petroleum-D-5) wyjątlowo i skutecznie pomaga w zwalczaniu choroby nowotworowej i sercowej?, jest bowiem lekiem uleczającym choroby wywodzące się z krwi.Działa szczególnie na uklad nerwowy, skorę ,nieżyty błon sluzowych, układ pokarmowy i oddechowy, a przede wszystkim ma głębokie działanie przy nowotworach. Jest ważnym lekiem antypsorycznym i zaleca się jego stosowanie przy chorobach chronicznych występujących na przemian z innymi chorobami wewnętrznymi.
Ja już kupiłam 10,90 zł
Mikra Jasia Aniaszymczak
Gratuluję dobrych wyników i życzę żeby już takie zostały na zawsze wszystkim czekającym na wyniki jak najmniej stresu wszystko będzie dobrze !
-
Witam.
Jestem po wizycie u onkologa wszystko ok, tylko zaczelam kaszlec i okazalo sie po badaniu ze dorobilam sie zapalenia oskrzeli. I apiac nowy antybiotyk, mam nadzieje ze pomoze.
Jeszcze raz Wam dziekuje za trzymanie kciukow, same wiecie najlepiej jaki to stres.
Kasiorek zadzwon jak bedziesz mogla. Z checia pojde z Toba tylko w poniedzialek, wtore lub srode jade do Warszawy, ale dokladnie kiedy to sie dowiem dzien wczesniej. Ale jak cos to oczywiscie pojde z Toba.
Mariamagdalena, kochana czego sie boisz juz wiesz jak to wyglada bedzie ok:)
Jasiu kochana dIekuje za modlitwe.
Aniu calusy.
Pozdrawiam ide zrobic mezowi obiad, bo jutro znow caly dzien "fruwam".
-
Witam serdecznie w mikołajkowym dniu.
Ja SWIĘTEGO MIKOŁAJA PROSZĘ O ZDROWIE a że spełnia on wszystkie marzenia to i Wam życzę tego samego.....
Kasiorku wiem co to jest ból kręgoslupa bo ja też mam z tym problemy z tego co wiem mój onkolog mi mówił że my możemy korzystac tylko z masażu suchego żadnych prądów i takich tam pozdrawiam.....
Mikra43 gratuluję super wiesci życzę zawsze tak dobrych wyników....}}}}}
Makro kuruj się i wracaj do zdrowia......}}}}
Hanka ja znam te kropelki one tez mi pomogły polecam ///// wiem co na to lekarze ale jednak sa efekty z czegoś się to bierze.
U nas dzisiaj ładnie sypnęło sniegiem i jest zimowo Pozdrawiam wszystkich
-
Mikra co robisz we wtorek rano? jak możesz choć ze mną na TK, sama z nerwów nie wyrobie... Daj znać
-
Witajcie piękne Syrenki:))
Mikra bardzo się cieszę z Twojego wyniku i oby u nas wszystkich tak było:))))
Joanno mnie to też czeka taki zabieg, za tydzień idę umówić się na zabieg i nic tam nie znajdą u nas:))))
Buuuu boli dalej już nie wyrabiam mogę tylko leżeć a jak chodzę to jak robot..... w sobotę chyba pójdę na ten nie wskazany masaż....:((((
Elbe, nie mogę otworzyć tego pliku, co to za format pps? Może znajdę coś w necie do uruchomienia go
Pozdrawiam wszystkie:))) A był Mikołaj u was? O mnie zapomniał franca jeden chyba że się spóźni i przyjdzie wieczorem:))) Ale nie czekałam na niego i sama sobie sprezentowałam co nieco kosmetyków:)))) Tak że ma za swoje :))))
-
Kochane moje witam Was.
Wynik odebrany, zadnych zmian!
Wszystkim Wam dziekuje za slowa otuchy, bardzo duzo to dla mnie znaczy.
Strasznie sie ciesze, musze uciekac bo ide na pazurki a potem do onkolozki.
Pozdrawiam Was serdecznie i mocno przytulam do seduszka.
Joanna jestem z Toba.
-
To dołączam do porannej kawki i modlitwy też.Mam stresa,bo czekam na wynik guzka wyłuskanego z piersi.Wiem,ze otaczacie modlitwą potrzebujących,teraz też o to Was proszę........
-
DUCHU SWIETY PRZYJDZ
DZIALAJ POSROD NAS
DUCHU SWIETY PRZYJDZ
PRZEMIEN SMUTKU CZAS
I NIECH SPADNIE DESZCZ
BLOGOSLAWIENSTW TWYCH
OJCZE OCZYSC NAS PROSZE CIE