Wyniki krwi tak po zerknięciu na szybko całkiem dobre. Masz tam podane normy więc porównawczo naprawdę jest ok. Jeśli chodzi o TK, to zostały 2 niewielkie zmiany które uległy redukcji. Ale to już wiesz....
Dziewczyny jak by któraś z Was się znała na wynikach które dodałam są to robione wyniki po 6 chemii. I Tk również dodałam po operacji drugiej ktore rzekomo sie udala bardzo dobrze.
Bardzo proszę jakby któraś z Was znalazła chwilę żeby zajrzeć na tk i wyniki .morfologii i napisać co i tym sadzicie jak to wygląda. Mama zachorowała pol roku temu a zabardzo się nie znam na tym wszystkim. A wiem że lekarze za wiele to nie powiedzą tylko tyle że jest dobrze i już .
Całuje!❤ i Dziękuję!
dzisiaj dzwonili z onkologii i właśnie mówili że tk jest 05.09 ... prywatnie do onkologa jadę na wizytę 12.09 wtedy się zapytam o pet . A co to jest ph chemii ??
Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny to dla mnie naprawdę wiele !❤❤❤
co do pet na pewno trzeba odczekać pk chemii.. tylko onkolodzy niechętnie dają skierowanie. Może chociaż rezonans...
co do pet na pewno trzeba odczekać pk chemii.. tylko onkolodzy niechętnie dają skierowanie. Może chociaż rezonans...
mama miała raka surowiczego, 3b/3c. Złośliwości nie rozpoznawano.. bo miała żyć max pół roku
ja bym nalegała u onkologa na badanie obrazowe.. nie wiem w sumie, czy przy avastin nie robi sie często tk.
Mama ma już 4 wnuków. Śmieje się ,że w końcu jedna wnuczka się jej należy. Najstarszy ma już 19 lat, a nasz , najmłodszy 2 latka