Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Paulina86 u mnie to juz 4 dni a brzuch mnie boli od miesiecy wiec nie wiem czy to miesiaczkowy. Basiu prosze bardzo:-* trzymajcie sie cieplutko <3
-
Dziewczyny mojej sie podobaja zeczy z filcu do robienia hehe za zyczyla sobie maszyne do szycia reklamuja taka ale troszke tez kosztuje. :/ Olenka mozesz miec np jeden lub dwa dni opuznienia tak mi sie wydaje przynajmniej... :*
-
Olenka Ja nie pomoge bo karmie ;) widzialam na necie ten zestaw do paznokci, fajna sprawa, chyba sie na to zdecyduje;) dzieki za pomysl :*
-
Yyyy Kobietki moje mam pytanko czy po kolposkopii(samej bez wycinkow) poprzestawiala Wam sie miesiaczka?
-
Witajcie. Basiu ja widzialam fajny zestaw do stylizacji paznokci akurat dla dziewczynek siedmiotetnich. Fajnie to wyglada, na allegro owe sa. Pozdrawiam serdecznie <3
-
No wlasnie kobietki, nie chce kupic kolejnej z rzedu zabawki ktora rzuci w kat, myslalam zeby kupic monopoly dla takich juniorow albo wlasnie jakis zestaw kreatywny. Paulina pewnie, ze sie nalezy ;) psychiczny i fizyczny odpoczynek ;)
-
Basia a moze cos tworczego ja mam core ma 7lat i moja teraz ma bzika na punkcie szycia hehe.A ogolnie juz prawie tydzien jestem po konizacji i te 4pierwsze dni tragedia nigdy w zyciu nie bolalo mnie tak w krzyzu ale teraz jest ok i bycze sie do 24 w sumie nalezy sie odpoczne sobie i z niecierpliwoscia czekam na wyniki...buziaki dla was dziewczyny <3
-
Jakąś grę planszową -mój ośmioletni wnuk był zachwycony takim rozwiązaniem:)
-
Koytko no ja juz przynioslam z piwnicy wszystkie pierdolki swiateczke ;)leza i czekaja...na choinke. Jutro chyba bede lepic pierogi :) dziewczyny co mozna kupic dla 7 latki wszystko majacej :/??
-
Basiap, mój synuś ma już 12lat. Czas leci ;)
I mi dzisiaj powiedział ze on mi może dołożyć do tego smartfona... :D haahaha bo w mikołaja to on już od dawna nie wierzy.
Choinkę juz mamy. Od dziś :) mała i żywa
A jak u Was dziewczyny? Święta juz widać w domu?