Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10917 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    O ja to robiłam od piątku rana czekając na wyniki i działało dobrze;) druga szafę zostawiam na środę. ..
  • 8 lat temu
    wszystkim które z jednej strony się nudzą a z drugiej wyjść nigdzie nie chcą to proponuję porządki przed jesienią, ja wczoraj zrobiłam czystki w szafach po lecie, trochę odgruzowałam szafy....pewnie niedługo mój mąż zacznie czegoś szukać w szafie ;) ale na próżno, polecam bo głowa będzie zajęta a przy okazji można zrobić coś pożytecznego :D
  • 8 lat temu
    Ja dziś w domu tylko z mama i kotka więc mam czasu aż za dużo...:/
  • 8 lat temu
    Dziewczyny spokojnie;) będzie dobrze. Jesteśmy z Wami - przecież wiecie;) A niedziela dziś nietypowa bo mój połowek pojechał z tata w rodzinne strony. Wraca dopiero jutro. My się tu jakoś organizujemy i całe szczęście bo nie mam czasu się marwic;)
  • 8 lat temu
    Hej Emi jak mija niedziela? u mnie kaszana u Ilki podobnie, zestresowane jesteśmy morderczo:/
  • 8 lat temu
    Dziewczyny pogadać? Juz lepiej?;))
  • 8 lat temu
    no też mam wiele do zarzucenia mojej psychice. :P
  • 8 lat temu
    fizycznie ok, ale psychika mi się położyła. wręcz mnie przygniata do łóżka :/
  • 8 lat temu
    wiem kochana ale miałam pod opieka 2letnia siostrzenice i nie usłyszałam tel :/ czekam
  • 8 lat temu
    Dzień dobrzy:) Agnieszka udanej wycieczki :) dziewczyny miłego dnia.<3 Humorek lepszy, nie martwcie się o mnie ogarnę.:P Ps. Ilka martwię bardziej o Ciebie, co jest? odezwij się!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat