Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
O ja to robiłam od piątku rana czekając na wyniki i działało dobrze;) druga szafę zostawiam na środę. ..
-
wszystkim które z jednej strony się nudzą a z drugiej wyjść nigdzie nie chcą to proponuję porządki przed jesienią, ja wczoraj zrobiłam czystki w szafach po lecie, trochę odgruzowałam szafy....pewnie niedługo mój mąż zacznie czegoś szukać w szafie ;) ale na próżno, polecam bo głowa będzie zajęta a przy okazji można zrobić coś pożytecznego :D
-
Ja dziś w domu tylko z mama i kotka więc mam czasu aż za dużo...:/
-
Dziewczyny spokojnie;) będzie dobrze. Jesteśmy z Wami - przecież wiecie;)
A niedziela dziś nietypowa bo mój połowek pojechał z tata w rodzinne strony. Wraca dopiero jutro. My się tu jakoś organizujemy i całe szczęście bo nie mam czasu się marwic;)
-
Hej Emi jak mija niedziela? u mnie kaszana u Ilki podobnie, zestresowane jesteśmy morderczo:/
-
Dziewczyny pogadać? Juz lepiej?;))
-
no też mam wiele do zarzucenia mojej psychice. :P
-
fizycznie ok, ale psychika mi się położyła. wręcz mnie przygniata do łóżka :/
-
wiem kochana ale miałam pod opieka 2letnia siostrzenice i nie usłyszałam tel :/ czekam
-
Dzień dobrzy:)
Agnieszka udanej wycieczki :) dziewczyny miłego dnia.<3
Humorek lepszy, nie martwcie się o mnie ogarnę.:P
Ps. Ilka martwię bardziej o Ciebie, co jest? odezwij się!