Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Tasza pamietaj ze nastawienie ma duze znaczenie, wiec postaraj sie kochana nie martwic zbyt wiele:). Wiem, ze to nielatwe, ale jak ci zle to pomysl o pieknych chwilach jakie cie czekaja albo o twoim marzeniu ktore chcesz spelnic-czarne chmury oddala sie od ciebie:). Zycze Tobie spokojnej nocy <3.
Pozdrawiam wszystkie dzielne i walczace <3. Dobranoc zzz...
-
Dziękuję Fjorka80 <3 Jest ciężko, szczególnie jak słowa padają od lekarza... Tracisz nadzieję na wszystko :/ ;( Ale co ma być to będzie... Nie mam na to wpływu ;(
-
Jak dobrze słyszeć, że udała się druga transfuzja. Cudnie. Niedługo temperatura też się unormuje i do domciu <3
Niczym się nie martw, idioci są wszędzie. Lekarze, policjanci, politycy...zawód niestety debilizmu nie wyklucza.
Głupi basztyl i tyle. Wściekła jestem na nią, jak my wszystkie na pewno ale nic nie poradzimy. Spróbuj zasnąć i trochę odpocząć Kochana. Rano zazwyczaj świat jest piękniejszy <3 Może poproś o coś na sen jeśli nie możesz przestać o tym myśleć?
Naprawdę wspaniałe wiadomości, że transfuzja się udała i czujesz się ok :) Tak trzymać!
Buziaki i słodkich snów <3 <3 <3
-
Dziękuję Kochane moje <3 <3 dzisiaj dostałam drugą krew, czuję się póki co ok, chociaż temperatura wciąż skacze... Ja mam wciąż słowa tej lekarki w głowie, tak bardzo się boję ;( Jeszcze jak ktoś Ci tak mówi to tracisz nadzieję, bo myślisz przecież to lekarz, wie co mowi.... ;( ;(
-
Jestem z tobą kochana dziewczynko <3będzie dobrze <3musi być <3musi <3 <3 <3
-
Tasza głową do gory;) <3
To wszystko zaraz minie <3
Jeszcze chwilka Kochana nie poddawaj się! !!! A te durne baby jakbym dorwała to by mnie popamietaly.
Trzymam mocno kciuki!!! Spojrz, my wszystkie trzymamy i jesteśmy z Toba <3
Przetrzymać ten chwilowy kryzys!!! <3
Tule Cię bardzo mocno;) <3
-
Tasza dolaczam sie do dziewczyn!
Nie sluchaj takich glupot! Glowa do gory:)! Najgorsze sa poczatki, potem bedzie lepiej <3! Walcz o siebie i o swoja przyszlosc! Dasz rade! Tyle tu nas jest i wszystkie Tobie kibicujemy, trzymamy kciuki i myslami jestesmy z Toba <3! Pozdrawiam cieplutko:*!
-
Tasza olej takie durne ględzenie. Tak jak dziewczyny pisały, gorączka spadnie, skończą transfuzję i wrócisz spokojnie do domu z dala od takich "lekarskich rad". Boże, co Ci lekarze mają w głowie w ogóle - niby to wykształcone i żeby takie rzeczy wygadywać.
Tasza musisz wierzyć w siebie, bo my wszystkie tutaj zgodne wierzymy że już za chwilę pożegnasz kryzys :) <3
Buziaki i przytulasy <3 <3 <3 <3 <3
-
Tasza27, jestem na forum od niedawna po nicku myślę,ze masz 27 lat piękny wiek i Ty mloda kobieta,który musi walczyć jak lwica o swoje zdrowie. Trzymam kochana mocno kciuki,a lekarz...szkoda słów na taką bezduszna osobę... ;(
-
Tasza27 jesteś dzielna młoda kobieta i tak ma zostać. Nigdy ale to prze nigdy nie poddawaj się. Tym bardziej że jest jakieś światełko w tunelu. Dziewczyny mają rację, nikt nie obiecywał Ci że będzie łatwo. Musisz być silna. Twoje nastawienie ma tu Wielkie znaczenie. Zdrowia Kochana i siły. <3 <3 <3