Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Olenka88 czy już coś wiadomo?
-
agnieszka76 mnie zaprosila wiec jestem.....
Dostalam dzisiaj diagnoze-rak szyjki macicy 3B....
W ciagu 2 tygodni mam miec zrobiony tomograf,a potem chemia i radioterapia....
Boje sie....
-
agnieszka76 mnie zaprosila wiec jestem.....
Dostalam dzisiaj diagnoze-rak szyjki macicy 3B....
W ciagu 2 tygodni mam miec zrobiony tomograf,a potem chemia i radioterapia....
Boje sie....
-
Witajcie dziewczynki! Ale tutaj cisza. Ja melduje się już w domku. Brak nowych wieści. Ja muszę jeszcze dlugo czekać na wyniki cintec i lbc. Do 23 stycznia.
To czekanie dołuje.
Olenka88 odezwij się do mnie proszę na
donwikmar@gmail.com
-
Dona77 dziękuję Kochana <3
-
Olenka88 masz dla poprawy nastroju dzisiaj widok z Gubałówki
-
Olenka88 masz dla poprawy nastroju dzisiaj widok z Gubałówki
-
Hej Dziewczyny. Dorotkakoz 5 dziękuję ??wzajemnie. Dona77 no wyniki powinnam mieć w czwartek ?ale równie dobrze mogą być za 2 tygodnie.... Miłego wieczorku. Pozdrawiam cieplutko <3
-
Myślałam, że już żadna tu nie zagląda.
Dorotakoz5 dziękuję i wzajemnie. Ja mam wyniki 23 stycznia cintec i lbc wiec dlugo jeszcze. Olenka88 jesteśmy na Harenda.
Napisz kiedy masz wyniki bo chyba na dniach jakoś? A reszta dziewczynek pewno odpoczywa w gronie rodzin. Pozdrawiam jeszcze z Zakopanego :)
-
Wszystkiego najlepszego z okazji mijających świąt a przede wszystkim zdrowia i samych dobrych myśli i wiadomości!!!