Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10918 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Dzień dobry Dziewczynki <3milego dnia wszystkim życzę. Tasza27 Kochana daj znać jak se czujesz i co powiedzieli po zabiegu. Pozdrawiam cieplutko
  • 8 lat temu
    Tasza dziewczyno teraz u Ciebie kolej na słoneczko !!! <3
  • 8 lat temu
    tasza27 daj znać co powiedzieli lekarze po zabiegu, czy coś już wiesz, my tu czekamy na dobre wieści od Ciebie. Na wyniki trzeba poczekać ale napisz nam jak się czujesz <3
  • 8 lat temu
    Witajcie Dziewczyny! Tasza27 jak zwykle możesz na nas liczyć. Kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści. <3 <3 <3 powodzenia <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Leona <3 dzisiaj cytologia a juz za nie długo odbierzesz bardzo dobry wynik. Jestem tego pewna. Kaa napisała "dobra passa trwa" i to się sprawdza.
  • 8 lat temu
    Hej kochane, ja już w poczekalni czekam na zabieg... Boję się kurcze.. Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie i wszystko będzie ok.... Miłego dzionka dziewczyny <3
  • 8 lat temu
    dobra passa trwa obyśmy razem z nią przeszły ten tydzień i może nawet cały miesiąc ;) <3 ;) ;) <3 <3 a coo
  • 8 lat temu
    Tasza też trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby było wszystko dobrze <3 dona super wyniki gratuluje <3 Ja dzisiaj mam kontrolną cytologię po konizacji jak te trzy miesiące szybko zleciały :D miłego dnia dziewczynki :)
  • 8 lat temu
    Tasza kochana <3 <3 <3 ja trzymam najmocniej jak potrafię kciuki za Ciebie. Będzie dobrze. Od początku tego 2017 roku same dobre wieści i tak będzie z Tobą <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Dona cieszę się razem z Tobą <3 Tasza jak zwykle jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki <3 bądź dzielna dziewczynko :)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat