Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
wiesz uli, kazdy ma inaczej
ja lubilam peruke
ale jak tylko ciut ciut zaczely mi odrastac wlosy to nosilam czapeczki tylko i wylacznie
'mi dobrze w kaszkiecikach, takich z daszkiem
sprobuj :)))
goya
wypijemy winko na nasze 80te urodziny, no nie?
-
Hej dziewczynki!Dawno nic nie pisałam ale miałam egzaminy na studiach i wszystko zaliczone!!!Jeszcze 3! i czwarty rok zaliczony!!! Dziś jest środa a ja za 5 dni mam operację!Super wreszcie się go pozbędę!Właśnie obchodziłam 37 urodziny a mój synek za miesiąc skończy 2:)I tak sobie myślę co ja będę robić jak skończę 80 lat!!! Bo taki mam plan!
A co do ostatniej wypowiedzi ta ja Ci nie mogę nic doradzić bo ja jestem przed tym wyborem!Ale skrycie muszę się przyznać że jeszcze nie wiem czy będę mieć chemię ale wybrałam sobie perukę :)chyba mi odbiło ale tak jest!pozdrawiam Was Kobitki i piszcie co u Was!I trzymajcie za mnie kciuki!
-
Użytkownik @Rybenka napisał:
Goya, nigdy nie jest dobry moment na rakaa ty z taka energia dasz rade!Dobrze ze sie wybeczalas, z czasem jest lepiej, uwierz:)))Dasz rade, z taka motywacja buziaki!!
Hallo Rybentko
Jestem nowa, po 4chemii mieszkam w niemczech i czekaja mnie nastepne 12-poradzcie prosze czym najlepiej przykrywac lysinke-nie moge sie do peruki przekonac nosze czapeczki ,turbanki a teraz idzie wiosna ...
Moze znacie jakas strone internetowa gdzie moge cos sensownego znalezc
Pozdrawiam serdecznie
-
Goya, nigdy nie jest dobry moment na raka
a ty z taka energia dasz rade!
Dobrze ze sie wybeczalas, z czasem jest lepiej, uwierz:)))
Dasz rade, z taka motywacja
buziaki!!
-
Chciałabym żeby było już po....!!!!!
i narzekać tylko na brak bujnej fryzury:)
a całe życie narzekałam że mam za dużo włosów i że za szybko rosną ha ha ha!!!!
Powiem Wam że dziś jest mi lepiej bo poprzedni tydzień to przebeczałam i nie mogłam w to uwierzyć bo tak super zaczęło mi się układać znalazłam super faceta mamy 2 letniego synka jestem na 4 roku studiów wszystko super a tu nagle ZONK zasrany skorupiak!!!! niech go szlak!!!!!!Ale myślę sobie jest tyle kobiet co go zwyciężyły to i dam radę a co!!!
-
To prawda , ja rowniez narzekam na powolny przyrost wlosow i ten problem jest dla mnie teraz na pierwszym miejscu , az sie wierzyc nie chce ,ale to prawda , z perspektywy czasu tak to wyglada , musisz w to uwierzyc i sie z tym wszystkim oswoic :)
-
na poczatku jest najgorzej
ja jestem rok po chemii, jedyne na co narzekam to ze za wolno mi wlosy rosna
y tez tak bedziesz narzekac :)))))
-
Goya początki są zawsze trudne ale potem jest już lepiej Dasz radę.Prześledź wpisy njolanty -to szkoła życia albo raczej choroby:)
-
Witam Was Drogie Panie,
Jestem studentką ostatniego roku socjologii i piszę pracę magisterską nt. jakości życia po rekonstrukcji piersi. Kieruję zatem do Was olbrzymią prośbę, o możliwość spotkania w Warszawie i okolicach i porozmawiania ten właśnie temat. Mój kontakt meilowy to: patrycja.szmalec@gmail.com, tel.: 789-082-416. Wywiad będzie nagrywany tylko i wyłącznie na dyktafon, a zebrany materiał posłuży oczywiście do celów naukowych. Będę przeogromnie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie,
Patrycja Szmalec
-
Dzięki Wam wasze wsparcie jest bardzo ważne!Wszystkiego naj naj naj dla Wszystkich super Babek w Dniu Kobiet!!!