Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Hanna Kochana Ty nie możesz nam tutaj chorować!!!!!Wszystko będzie dobrze -trzymam kciuki:))))))Też lubię kawusię i wypijam kilka dziennie:)))))Pozdrawiam:)
-
hanna
tez mam czasami takie bole ktore utrzymuja sie dosyc dlugo - mialam badania I to nic takiego ale skad sie biora to nie wiem - tak jak piszzesz to pewnie jakies nerwobole
-
Haniu
Jak mogę Cię pocieszyć to ja mam takie bóle codziennie, jak nie wezmę Tramalu to nie radzę sobie, ale te bóle u mnie są od kręgosłupa. Wygląda to tak że dosłownie zaczyma się od łopatki i póżniej przechodzi do ręki aż tracę czucie.
Może aniołku i u Ciebie coś się robi z kręgosłupem mówię o jakiejś skoliozie, może coś dżwignęłaś albo zbyt długo siedzisz w jednej pozycji nic się nie martw bo to napewno nie to co myślisz.
A wiecie co dziewczyny ja mam problem bo od jakiegoś czasu bardzo tracę na wadze, zupełnie brak mi apetytu nie ma potrawy na którą miałabym ochotę przez miesiąc schudłam 3 kg i naprawdę nie odchudzam się. Wydaje mi się że ten mój raczek się mną żywi bo co innego?
Haniu wynik jak się dzisiaj dowiedziałam mam już gotowy jutro odbiorę to dam znać, ale to nic napewno się nie zmieni jak był złośliwy bydlak tak i będzie jedynie chodzi czy nie wlazł mi na "mięśniówkę", zobaczcie i bez mojej zgody i pozwolenia tak miałby sobie łazić. No nie!
Sciskam Was mocno
-
Bogda ,nawet tak nie myśl!!!!!Wszystko będzie dobrze:))Hanna co jest ?-napisz jak się czujesz,smutno bez Ciebie:))))Pozdrawiam wszystkich:)
-
bogda
wiesz co ja kiedys tez tak mialam ze schudlam 3 kg w ciagu trzech tyg :/ tez myslalam ze to przez mojego raka :/ tylko ze ja mialam apetyt I sporo jadlam - ale ciagle chudlam - okazalo sie ze to nie przez chorobe :)
organism reaguje na wszystko - stres I cala reszte :/
mowisz ze nie masz apetytu - wiec powiem Ci ze rak potrzebuje jedzenia i sie go domaga a Ty mowisz ze nie masz na nic ochote wiec to napewno stres
moj wojek jak mial raka - ciagle musial cos jesc ! nigdy nie lubil cherbaty a w czasie choroby pil ja caly czas - lekarz powiedzial ze to przez chorobe
-
Spokojnie bez paniki,mam chwilowy brak czasu,czuję się lepiej,będzie dobrze.Pozdrawiam,buziaczki
-
bogda!
Kochana jutro napiszę więcej.Pozdrawiam buziaczki:-}
-
Witajcie Kochani!
Właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego,Kochani jest wszystko bardzo dobrze,płuca czyste,w kości udowej też czysto,krew,mocz bez zmian,czego chcieć więcej??? 13 listopada TK miedniczki małej,może i tam też będzie czysto???
Pan doktor powiedział,że to rzeczywiście mogą być tak zwane nerwobóle.Pozdrawiam,buziaczki:-}
-
Moje drogie,mam ostatnio bardzo mało czasu,jak tylko wszystko poukładam sobie napiszę obszerniej,na pewno to nastąpi po niedzieli.Kocham Was,pozdrawiam,buziaczki:-}
-
Hanna wiedziałam,że drabinka i tym razem nie będzie potrzebna:)))))Świetnie ,że jest ok:)))))Pozdrawiam.