Joka, ten pięciocentymetrowy węzeł to jest węzeł szyjny? Do jakich dodatkowych badań teraz tę krew pobrano?
Cześć Filip. Bardzo dziękujemy za tę informację. Ja niestety nie będę mogła uczestniczyć w tym spotkaniu. Czy masz więcej informacji na temat tworzonej grupy wsparcia?? Bardzo chętnie bym się zaangażowała
Pozdrawiam, Filip, Wrocław
U mnie dobra zmiana 😁przeniesiono poradnię i w końcu mozna oddychać czekając na korytarzu😁 więc oddycham i czekam na wizytę
Gosiu, dobrze że się odezwałaś. Szykuj się na ślub syna i nie myśl o chorobie. Po wizycie u doktora daj znać
Jestem po wizycie. Węzły tak jak pisałam największe ok. 5 cm. WBC 21 tys. Pobrano mi więcej krwi do badań. USG j.brzusznej do powtórki. Następna wizyta za 3 mies.
.Jolusia kiedy masz wizytę?
Dawno się nie odzywałam,ale krótki urlop i gonitwa przed weselem syna ,a to już za 3 tygodnie ! nie miałam czasu myśleć o sobie. wizytę u lekarza mam 29 sierpnia dwa dni po weselu.Teraz będę się odzywała trochę rzadziej.Dziewczyny udanych urlopów odpoczywajcie relaksujcie się .Pozdrawiam serdecznie🙂