Kaju - ależ dziękuję bardzo :) zaraz to uczynię :)
Nala, pogratuluj synkowi dostania się na studia!
Ania Wajs - kochana drinki bez alkoholu są boskie. Ostatnio zmieliłam truskawki, melona, mięte i limonkę. Do tego woda minerala i kosteczki lodu. No coś wspaniałego! Więc polecam.
Do tego rodzina, słońce, błękitne niebo i można upijać się szczęściem.
Wspaniałe jest, że wychowałaś tak dzieci, że chcą być z Wami na wakacjach!!! Trzymajcie się i wypoczywajcie kochani!!!!
Nala masz rację staram się dbać o siebie nie tylko o męża. Właśnie się pakujemy i mamy w sobotę rano byc nad morzem .będą inne w tym roku z dietą z zero używek drinków z parasolem ale to nie istotne istotne że będziemy cała rodzinka razem .bo na szczęście nasze dzieciaki mając 19 i 16 lat jadą z nami z wielką radością. Postaram się zaraz dodać jakieś pozdrowienia .Kochani trzymajcie się mocno ściskam każdego z Was osobno i bardzo mocno .Dla Nala dodatkowy buziak
Dzień Dobry kochane moje dziewczyneczki :) Jak się dziś czujecie? U nas duszno, oddychać ciężko, ale ... mój synuś dostał się na studia o których śnił więc jest cudownie. Wstawiłam pranie, suszy się na dworze a ja zasiadłam z koktajlem z melonem, maślanką, bananem i dosypałam łyżeczkę Nesquika :) Więc co mi tam choroba :) Niech się goni :)
AniaWajs - nie martw się kochanie na zapas, myśl też proszę o sobie!
Ilusia - tak dziewczyny mają rację - możesz reklamować życie, bo tak świetnie wyglądasz!!
Ściskam Was serdecznie!!!
dziewczyny, ja już się doczekać nie mogę urlopu, już ledwo zipię i odliczam dni
Wow, Ilusiu, jaka z Ciebie elegancka, piękna kobieta! Pozdrawiam
Aniu i wszystkie dziewczyny .Trzymam za Was i za siebie kciuki.Nie myślcie o chorobie, tylko o tym co Nas jeszcze czeka dobrego w życiu. Psychika jest taka ważna . Ja się przynajmniej staram a..........szlag z nią (chorobą) co ma być to będzie. Będę używać życia na ile mnie stać.😎
Moni masz rację mi też lekarz mówił, że leczenie rozpocznie się przy 100 tys. wbc. Ale może być wcześniej gdy będzie powiększona wątroba i śledziona albo węzły przekroczą 10 cm.
Nie wiem czym kieruja sie ci rozni lekarze.z tego co czytalam to ludzie maja 160tys 180tys jak zaczyna sie leczenie chemia.Nie wiem po co nakrecanie takiego pacjenta.skoro stres jest jak olej do ognia.Mnie lekarz uspokaja.ja mu wierze.i wiem ze mimo stalego wzrostu wbc daleko mi to chemii.a przeciez twoj maz ma tylko12tys wiecej ode mnie.Zycze wam zapomnienia o toczacej sie chorobie trzeba sie czyms zajac. MYSLCIe o wszystkim tylko nie o tym czy jeszcze uroslo wbs czy nie.👍Jestem z wami Aniu.