Cichy, na tym forum jest zakładka (u góry) "Ekspert Radzi". Może spróbuj zadać pytanie w sprawie szczepionki??
hello ludziki 🙂
Ja juz po wizycie.wbc spadly z 40 na 37tys.kaju mialas racje u hematologa zawsze mniejsze hihi.pomacal wezly i powiedzial.jak zawsze 😋 ze ludzie maja wieksze .
I wixyta 30.01.19r
Ja po operacj zatok bralam przeciw bólowe i wbc wzrosło ale nie wiem czy dlatego ze bralam czy dlatego ze organizm oslabiony po operacj.
Czuje sie tak sobie .slaba.mam zadyszki ale nie wiem czy przez pbl czy astme.duzo jezdzilam na rowerze wiec powinnam mieć krzepe ale niestety nic z tego.dalej sapie po wysilku.
Ciekawe co u Joli .jesli nas czytasz odezwij sie bo czesto mysle o tobie
Usciski dla was wszystkich 😗
Kaja od pnełmokoków szczepiłem sie w maju a z tą grypo niewiem co robić
Cichy, co do szczepionki przeciw grypie - jeśli nie zadziała (jak mówi hematolog), to raczej nie zaszkodzi? A immunolog nie mówił nic o szczepionce przeciw pneumokokom? Ja się zaszczepiłam na początku września.
Witaj Ryszard,
ja co prawda nie po operacji, ale przyjmowałam bardzo silne leki przeciwbólowe ze dwa tygodnie i nie zauważyłam, żeby WBC podskoczyły.
Nadal przyjmujesz ibrutynib? Jak się czujesz?
pieknie RYSIU życze ci nastepnych 18 a czy miałes chemie
Ktoś pytał jak długo można żyć z pbl ,ja w marcu minęło 18 lat.Czy ktoś z was miał jakąkolwiek operację i brał później leki przeciw bólowe i czy podskoczyły WBC?
Ryszard.
bardzo konkretna hematolog leczyłem się uniej mysle ze nas wesprze
Od dzis mamy nowego konsultanta krajowego w dziedzinie hematologii.
Dyrektor Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie, absolwentka Akademii Medycznej w Łodzi, specjalista w dziedzinie chorób wewnętrznych, hematologii i transplantologii klinicznej – Prof. Ewa Lech-Marańda.
Oby przyniosło to nowe spojrzenie na leczenie Pbl w Naszym Kraju.
witajcie kochani byłem u imunologa który zalecił mi szczepienie przeciwko grypie mimo ze biore chemie co o tym sądzicie hematolog mówi zeta szczepionka nie zadziała sam niewiem co robić