Jestem po wizycie wbc-47 tyś czyli nadal rośnie tzn.ze ibrutinib przestaje działać .Moja hematolog jeszcze dzisiaj miała pisać pismo o venetoklaw ale to czy dostanę to wielka niewiadoma .Po obejrzeniu uwagi w tvn to szanse znikome.
Do Kaji jutro mam wizytę u hematologa ,napiszę jakie wyniki.
Obejrzałam, bardzo przygnębiający reportaż. Wszyscy myślimy, że to nas nie dotyczy, że nas będą mieli czym leczyć. A ja z własnego doświadczenia już wiem, że białaczka jest bardzo podstępną chorobą.
Ogladaloscie wczorajsza uwage? Bez komentarza....
Carlo, Cichy, notujcie jutro pilnie ;) Może jakieś dobre wiadomości przywieziecie.
Ryszard, czy wyniki na ibrutinibie masz dobre? Czy są skutki uboczne tego leku?
Czuję się dobrze a chemii to brałem tyle że trudno zapamiętać,w 2000 tyś rozpoznanie ,2005 chemia leukeran,2009 chemia leukeran,w 200012 chemia leukeral i po 7 mieś.przestaje działać ,dostaję dożylnie maptea i bendamustyna 6 cykli wyniki idealne a po 6 tygodniach wbc-65 tyś i w 20015 dostaję ibrutinib i do tej pory biorę .)9.10 mam wizytę u hematologa aż się boję a mam szansę na wenetoklax. Ryszard
Kto będzie w Piatek w Krakowie ??
Ja i Cichy bedziemy :) ktoś jescze ??
Kaju kochana.bardzo sobie cenię znajomosc z Tobą. Musimy sie spotkac na jakims zjezdzie.😍😋😗.
Cieszę się Monia, że wszystko w porządku, a tak się bałaś. A kto Ci lepiej powie jaki będziesz miała wynik, jak nie koleżanka z forum, która ma na oku Twoje WBC hahaha 😵😎