Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Melduję się i ja w czerwcu w Sandomierzu co prawda od piątku ale będę

• Ageha, to już woreczek niedługo się zbliża. Pamiętaj o założeniu skarpetek rzucających się w oczy J J J  abym mogła Cie rozpoznać J Ja będę pewnie koło godz 9.  – 9.30.

Tak tak, zdjęcia koniecznie weź J Ludwiczek ma we Wrocławiu swoje fanki. A moje panienki…… no cóż, wolałabym aby spały u siebie, ale serce me miękkie, a do ciepłego tulić się miło. Zwłaszcza teraz, kiedy mąż od 3 tyg w szpitalu na rehabilitacji. Tak więc złamałam wszystkie psie zasady.

Szkoda, że nie możesz z nami teraz jechać. W ubiegłym roku odbyły się trzy wyjazdy, tak więc cały rok przed nami.

Ale się cieszę już na wtorek. J

• Dora - dołącz do nas!!! każda nowa osoba jest zaaaaawsze baaaaaardzo mile widziana!!!!!!!!! W większej grupie większa siła!

• 7 lat temu

Nala, moje czworonożne dziecię ma zakaz wstępu do łóżka, gdy leży już rozłożona pościel :) mąż egzekwuje to bardzo sumiennie, ja bym pewnie wiele razy wymiękła. Np. wczoraj, gdy bolało mnie absolutnie wszystko, kwiliłam pod kołderką, a ten mały Dziad chyba czuł i wgramolił się do mnie ;) W nielicznych sytuacjach próbuje jednak złamać zakaz. A królewny piękne 3 Wezmę parę zdjęć mojego futra :)

Ja, choć bardzo mi się podoba inicjatywa, niestety mam już plany na ten czas. Wydaje się być naprawdę super, może następnym razem się uda! :)
    Udanego weekendu wszystkim!

• super dziewczyny. Pozdrawiam serdecznie 🙂

• Tak szalałyśmy ostatnio

• Kochane iskierki nasze J

Uprzejmie informuję, iż od dnia 31 maja do dnia 03 czerwca (długi weekend) nasza forumowiczka Agnieszka76  i ja wybieramy się w okolice Sandomierza na małą integrację J Jak zawsze chcemy się spotkać, odpocząć od codzienności, śmiać się od rana do wieczora, wspólnie przeganiać gada J

Byłoby nam bardzo miło gdybyście dołączyli do nas.

Zarezerwowałam nam już cały domek w Kamieniu Łukawskim w pensjonacie Dzika Róża. Do poniedziałku musze dać odpowiedź czy jest ktoś chętny.

Bardzo bardzo liczę że Was poznamy J

Adres: www.wildrose.pl

• A co do Poznania - nie mam tam rodziny, po prostu byłam kiedyś na konferencji w Poznaniu i znalazłam Porażkę. A potem nasza fundacja nas zaprosiła na spotkanie pod Poznaniem i przyjechałam wcześniej specjalnie do tej restauracji.

Weż zdjęcia psiaczka na wtorek. jejku on podbił moje serce!!!!

• A to moje królewny. Na łóżku oczywiście bo po co na miejscu mają leżeć

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat