Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Witaj Jadwigap🙂. Ja przyjmowalam imanitib accord .Jest ok.Wyniki miałam po nim dobre. A i działań niepożądanych nie było za dużo. Skurcze nóg na początku. Był to mój pierwszy lek ,który dostałam po zdiagnozowaniu pbsz. Później był nibix, telux,a teraz imanitib teva . Dla mnie teva jest ciężki do polknięcia . Ale wyniki po nim są ok,więc łykać trzeba. Pozdrawiam :)
Ojej ile tu sie zadziało ostatnio.
W ogóle ten wątek zasługuje na osobne forum.
Szkoda że ta strona nie ma powiadomień, RSS, albo nie jest połączona z jakaś aplikacja. Zapominam tu zajrzeć.
Jak nie urok to sr.....czka. Trzymaj sie Nala.
Sylwia - na bolące zęby ma kupowałam sobie gryzak dla dzieci na ząbkowanie. Pomagało złagodzić ból.
W zasadzie to każdy ból może być od leku. Nie należy się zbytnio tym przejmować, każdy z nas to przechodził. Niestety ale to wpisane w branie imatynibu. Za kwartał będzie już tylko wspaniale!!!!!!