Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Basiu dziękuję za dobre słowa.

W 2006 roku kiedy zaczęłam chorować nie było takiego forum. Lekarka pozostawiła mnie samej sobie. Bez wyjaśnień. Bez słów. Z milionem pytań. Było mi bardzo ciężko. Bałam się przez długi okres czasu.

Dlatego jeśli,  choć w maleńkim stopniu mogę z doświadczeniem coś pomóc to się cieszę.

• Kochani, te durne wpisy to trolle (roboty)  atakujące forum. Nie trzeba się tym przejmować. Zgłaszam fundacji aby je usuwali.

• 6 lat temu

ha,ha... też tak myślę... podszywa się pod różne nicki... ale to nie miejsce na te głupawki :)

• 6 lat temu

Najlepiej nie reagować na idiotę który podpisuje się kunsrumfetes czy jakoś tam. Ma radochę jak się coś odpisuje na jego "nie" i inne bzdury. Nie ten poziom  

• 6 lat temu

jadwigap - o co chodzi temu lub tej powyżej??? Co  - "nie" ?

• Dlaczego nie, a może warto. 

• 6 lat temu

cześć Nala - spoko- trochę za bardzo w ostatnim poście pisałam o "umieraniu"... ale miałam co innego na myśli... fajnie, że tutaj jesteś.... Jesteś taka dobra duszyczka...😍... pozdrowionka

• 6 lat temu

Nala123 - dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie.

• K555 - tak, ja też miałam kołatania serca po leku

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat