Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4823 odpowiedzi:
  • 7 lat temu

Retyja - bardzo dziękuję za odpowiedź i życzę Ci dużo dużo zdrowia.

• 7 lat temu

k5555- początki są koszmarne, demolują cały organizm, wciskają psychikę w ziemię. Zadrapania i skaleczenia goją się trudno ale potem jest już lepiej. Trzeba się otrząsnąć i zacząć żyć.

• 7 lat temu

Pięknie wyglądacie na zdjęciu pozdrawiam Was wszystkie.                                                                                               Czy ktos tak miał że niektóre działania uboczne pojawiły się dopiero po kilku miesiącach tak że jedne ustąpiły a pojawiły się inne .

• 7 lat temu

witam Wszystkich - czy też tak macie że jak jest jakieś skaleczenie lub  zadrapanie na skórze to się tak bardzo długo goi ? Czy w pbsz nie powinno tak być ?

• 7 lat temu

to zdjęcie napawa optymizmem :) .....  super.... Nala to chyba w tej czerwonej bluzeczce? 🙂

• 7 lat temu

Retyja ma rację, nie ma co reagować, należy mieć go w...... 

Dziewczyny bardzo miło się na Was patrzy, radosne i zdrowe i o to chodzi. Wygladacie super, bardzo się cieszę ☺ i pozdrawiam 

• 7 lat temu

Nie wiem czy wchodzicie na inne wątki - dlatego tutaj też wkleję to zdjęcie. Jeździmy, uczymy się, szkolimy, poznajemy nowych chorych, podpisujemy petycje, aby pomagać innym chorym.

• 7 lat temu
  • 7 lat temu

Basiu dziękuję za dobre słowa.

W 2006 roku kiedy zaczęłam chorować nie było takiego forum. Lekarka pozostawiła mnie samej sobie. Bez wyjaśnień. Bez słów. Z milionem pytań. Było mi bardzo ciężko. Bałam się przez długi okres czasu.

Dlatego jeśli,  choć w maleńkim stopniu mogę z doświadczeniem coś pomóc to się cieszę.

• 7 lat temu

Kochani, te durne wpisy to trolle (roboty)  atakujące forum. Nie trzeba się tym przejmować. Zgłaszam fundacji aby je usuwali.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat