Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Misiek - nastaw sobie budzik jak ja codziennie na leki - tak Ty na codziennie przy kawusi faqrak hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
Ojej ile tu sie zadziało ostatnio.
W ogóle ten wątek zasługuje na osobne forum.
Szkoda że ta strona nie ma powiadomień, RSS, albo nie jest połączona z jakaś aplikacja. Zapominam tu zajrzeć.
Jak nie urok to sr.....czka. Trzymaj sie Nala.
Nalunia trzymaj się ciepło!!! Dużo dużo dużo zdrówka dla Ciebie!
Juras - dzięki. Staram się, jestem grzeczna, nie biegam już po schodach, ale znowu zemdlałam i w połowie maja na pompe przechodzę, więc znowu do szpitala idę. Już mnie to tak denerwuje :(
Nala trzymaj się tam jakoś w tym szpitalu. I wracaj jak najszybciej do zdrowia.
Sylwia - na bolące zęby ma kupowałam sobie gryzak dla dzieci na ząbkowanie. Pomagało złagodzić ból.
W zasadzie to każdy ból może być od leku. Nie należy się zbytnio tym przejmować, każdy z nas to przechodził. Niestety ale to wpisane w branie imatynibu. Za kwartał będzie już tylko wspaniale!!!!!!
Sylwia 1989 - tak, imatynib to szczególny lek. Może pobolewać to i owo ale minie!! Wszystko zależy od człowieka niektóre rzeczy miną po tygodniu, niektóre po kwartale
Kochani - dziękuję bardzo za dobre słowa. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jaką moc maja słowa Waszego wsparcia!!! Bardzo dziękuję!!!
dzięki za wszystkie odpowiedzi. Oby jak najszybciej organizm się przyzwyczaił do tego leku. :(
Witaj Sylwia 1989 :). Mnie zeby nie bolały, ale miałam krótkotrwałe, bolesne skurcze twarzy. No i przez okres ok 3 miesięcy nocami przeokropne,bolesne skurcze nóg. Myślałam, że polamie mi kości i pozrywa ścięgna . A poctem wszystko ustąpiło. No miewam bóle miesniowo-kostne. Czasami bardzo bolesne ale podejrzewam,ze to od stresu, bo wyniki mam ok.W ciagu roku osiagnelam remisja hematologiczna, molekularna i cytogenetyczna :) Panikara jestem hehe. Pozdrawiam ,będzie ok :)