Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 13 lat temu
    tak miał ale teraz na górne węzły chłonne sie rzuciło, aż ma taką gulę na szyji. Lekarz chce podac chemie tylko musi zadecydowac jaka... tata jest taki słaby nie ma siły chodzic, boje sie jak to dalej bedzie...
  • monya czy tata nie miał usunietych węzłów chłonnych jak usuwali pęcherz??
  • 13 lat temu
    Witam dawno mnie tu nie było...tata jest znowu w szpitalu ma przerzuty do węzłów chłonnych , miał już chemie i radioterapie i znowu się coś dzieje. Jest bardzo słaby, obolały tak bardzo się martwie dopiero rok po operacji a on tak podupadł na zdrowiu....
  • Spróbowac mozna, jedną dziennie i nie zaszkodzi, a może pomoże:). Ja też zrobię soboetaka kurację:)
  • 13 lat temu
    wydaje mi się, że tzw. gorzkie pestki moreli widziałam w Almie na dziale ze zdrową żywnością. Może kupię na spróbowanie?
  • Na pewno nie można jeśc tego w dużych ilościach, jedna pestka dziennie jeszcze nikomu nie zaszkodziła:)
  • 13 lat temu
    ciekawa sprawa... ja uważam, że to byłoby trochę za proste, gdyby istniała substancja, która leczy z raka tak po prostu - naturalnie. Myślę, że każdy musi próbowac indywidualnie, jednym pewnie pomoże, innym nie. Mi zawsze babcia i mama od dzieciństwa mówiły, że żadnych pestek w owocach zjadać nie wolno, bo trujące:(
  • przeczytajcie tą stronkę http://www.era-zdrowia.pl/suplementy-zdrowia/witamina-b17/witamina-b-17-lekarstwem-na-raka.html
  • Owszem są to bakterie gruźlicy, ale jest to swego rodzaju chemia.
  • 13 lat temu
    BCG to nie jest chemia tylko szczepionka przeciw grużlicy, przydatna również przy leczeniu raka pęcherza.
    Ja otrzymałem pięć dawek w odstępach tygodniowych.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat