misia!
Wiedziałam,że będzie dobrze.Ten wpis raduję wszystkich tu piszących,cieszymy się razem z Wami.Pozdrawiam,buziaczki:-}
joanna198830!
Musisz dbać o siebie,też dałabym Tobie burę,za to że nie dbasz o siebie.Pozdrawiam,buziaczki:-}
ania2!
Jesteś kochana,dzięki za nazwanie mnie Aniołkiem.Jak na razie to w miarę dobrze,życie toczy się spokojnym rytmem,nie rozmyślam o chorobie,przynajmniej do 13 listopada,a potem zobaczy się,co los mnie gotuje,myślę że będzie dodrze,na wszelki wypadek "drabinka"zawsze w pogotowiu.Też myślę o Basi44.Pozdrawiam,buziaczki:-}
ines!
Teraz to już z górki,mama będzie pomału dochodziła do siebie,będzie dodrze.Nie wypowiem się na temat wyniku,bo nie znam się na tym,mogę powiedzieć tylko tyle,że u mnie było to G3/pT1 inwazyjny{,po zabiegu cystoskopi 2x},a po operacji ten sam wynik z tym że były przerzuty do czterech węzłów.Nie martw się na zapas,będzie dobrze.Pozdrawiam,buziaczki:-}
ines
zawsze po operacji wysylaja wycinek na badania - bo tylko on jest 100% pewny - znam osoby u ktorych przed operacja mowili ze rak jest zaawansowany a po operacji okazywalo sie ze nie :)
tak samo znam ludzi u ktorych po biopsji mowili ze maja raka a po operacji okazywalo sie ze nie :)
wiec moze sie okazac ze wynik po operacji jest lepszy :) wiec glowa do gory bedzie dobrze :)
Dziewczyny, mama po operacji, ale wszytkiego dowiem sie jutro bo dzis juz lekarzy nie bylo jak dzwonilam. Operacje miala do 17, ale cos mi jeszcze chodzi po glowie. Mam powiedziala, ze lekarz mowil ze ten wynik ktory jej pobrali przed operacja jeszcze nie jest taki (staly) miala G2T1 bo teraz wysla jeszcze raz do zbadania tego guza. Powiedzcie mi czy tak zawsze jest, ja myslalam, ze juz bedzie te T1 i nie bedzie nowego czekania na wynik. Ludze ise tylko, ze mama moze zle zrozumiala.
Misia super ,że wszystko bez zmian oby tak dalej:))))Joanna dbaj o siebie,Twoje zdrowie też jest ważne:)Ines co u mamy?Tak sobie myślę ,że Basia się do nas długo nie odzywa:((((Hanna co u Ciebie nasz Aniołku :)Pozdrawiam Was.
dziewczyny widzę że ostro wagarujecie sobie :) a ja już w domu w południe wróciłam. W ciąży nie jestem to tylko ta anemia tak działała na mnie. Już jest troche lepiej nie jestem taka słaba i nie kręci mi się już w głowie. Mam antybiotyk i troche witamin. Nawet nie wiecie jak mi się oberwało po uszach od mamy :p ale już jest dobrze już jej przeszło:) troche mi jest głupio teraz ale i tak lekarz powiedzial ze anemie muszę mieć już chwilę z tego co wykazały wyniki. pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich!!!
Jesteśmy po cystoskopii i wszystko w porządku, bardzo się cieszę. Buziaki i życzę zdrówka!!!
misia!
Będzie dobrze,nie ma innej opcji,zatem zdenerwowanie na bok.Pisz jak po cystoskopi.Buziaczki:-}
ines!
Trzymam kciuki za powodzenie operacji,musi być dobrze.Kochana ja miałam TK miesiąc po operacji,buziaczki:-}
czarownica44!
Miło Cię czytać,Dobry Duszku,Buziaczki:-}
Witam wszystkich:)) Dawno nie pisałam, a lektura długa:))
Widzę, że wszystko jakoś się układa i każdy dąży do celu czyli zdrowia:). Bardzo się cieszę, tak trzymajcie:)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę zdrówka:) Całuski.
joanna198830
dziekuje za odpowiedz, myslalam ze to trzeba zrobic przed operacja, zeby zobaczyc czy wszytko dookola jest czyste.
pawel59
to wspaniale co piszesz i mysle, ze wiele osob postawi na nogi
ines moja mama miała robione TK po operacji 3 tygodnie dopiero