Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Dora 1119 dziękuję bardzo, czuję się dobrze, mogę powiedzieć, że odpoczywam gdyby nie siedziało z tyłu głowy co dalej. Taka sytuacja po tym accordzie dot dużo osób, no będziemy walczyć. Wiem,, że szpital podpisał kontrakt na 2 lata. Chyba że nas wytruje dobra zmiana. Poza tym to ok. Pozdrawiam serdecznie
Jadziu jak się czujesz bez leków. Pozdrawiam cię serdecznie ❤❤❤
Nala123 - dziękuję i zyczę Ci dużo zdrówka.
K555 - a czasami biorę takie tabletki ale nazwy zapomniałam. Ale każda tabletka to też chemia, dlatego a jogurtowa panienka jestem. kapusta kiszona i ogórki kiszone i mi wystarczy. Do tego razowy chleb aby dokarmić dobre bakterie i jest dobrze
Nala trzymaj się. Buziaki 🙂
Pozdrawiam Was serdecznie ze szpitalnego łóżeczka cmok cmok Was
BasiuM - a może to zatykanie dziur w pracy nie będzie takie złe??? Srać na nich. Ty jesteś najważniejsza. Może to sprawi, że będziesz jakoś tam bimbać w robocie pół dnia???
W banku ciężko o współczucie. W moim banku centrala zadecydowała aby mnie zwolnić abym białaczką nie zaraziła innych. Wykształceni debile.
Narazie dwa tygodnie przerwy w braniu accord a potem dalsze decyzje,. Jak jest dobrze to trzeba spieprzyc, mam leykocytipenie.. Mam nadzieje że będzie ok Pozdrawiam
Basiu M sprycel to jest juz wyższa półka, są to oryginalne leki a nie generyki. Będę w czwartek u dr to zobaczymy co powie, zresztą to szpital zamawia i tak aby było tanio. Bądźmy dobrej myśli i trzymajcie się dziewczyny, dzięki bardzo za kontakt.
Cześć i czołem!:)
Czy ktoś z Was leczy się w Warszawie? Potrzebuję lekarza z polecenia najlepiej. Do tej pory leczę się w Lublinie, mieszkam w Warszawie i coraz częściej myślę o przeniesieniu właśnie tutaj...
Obecnie przyjmuję Tasignę - po pół roku 0,05 pozniej po 8 miesiącach 0,19, a po 9 miesiącach 0,46...
Kolejne badanie za 3 tygodnie i jeśli dalej rosnąco to kolejna zmiana leku...
Pozdrawiam!