Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Boję się, że nie pożyje długo przez tą całą chorobę ze względu na mój wiek. Za wcześnie ujawnił się. Skąd w ogóle jest rak? Czy są jakieś witaminy czy warzywa może zioła które hamują rozwój komórek rakowych? Cz znacie może jakąś dietę, która przyczynia się do zmniejszenia raka? Proszę piszcie bo ja nie mogę czytać o tym ponieważ łzy napływają do oczu.
-
aha:) kredkę mam czarną:):) i będę używać:)
-
Rybeńko a jak Ty się dziś czujesz?? Dakota jak dziś podchodzisz do życia?
-
Czy z przerzutami na węzły można tez wygrać? Nawet po 5 latach może nie być przerzutów i człowiek może żyć nawet 50 lat?
-
Dziękuje z całego serca dziewuszki za to, że uświadamiacie mnie w tej całej sytuacji i chcecie podtrzymać na duchu!!! Dziękuję z całego smutnego serduszka.
-
Rybeńko jutro mam komisję lekarską i dowiem się wszystkiego dopiero jutro. Czy stopień złośliwości II przy Her2 3+ to est coś bardzooo złego?? Można z tym walczyć i wygrać walkę?
-
Ewcia to się stało i już tego nie odwrócisz. Ale możesz odwrócić przebieg choroby podejmując walkę i to co jest najważniejsze, walkę która możesz wygrać!!! tak zrobiło mnóstwo z nas! To jest krok we właściwa stronę Ja wiem, że to trudne i że teraz cię wszystko przeraża ale uwierz mi krok po kroku będziesz szła w kierunku zwycięstwa. Tak jak każdy z nas!!
-
Wiem, ze trudno ci teraz myslec pozytywnie. Ale oczywiscie ze zyja i to bardzo dlugo, Zajrzalas na bloga Ani? Ona wlasnie jest dowodem, ze mozna, chociaz sa i trudne chwile. Kiedy masz pierwsza chemie? Wierz mi, na poczatku tez myslalam ze to koniec swiata. Ale pamietaj, zycie dzieje sie teraz, nie jutro! I zyjesz dzisiaj i ciesz sie tym ! I koniecznie kup sobie czarna kredke do oczu, jesli nie masz! Ja jestem lysiutka ale czarna kredka czyni cuda. I zrob impreze. Ja zaprosilam kolezanki i topilysmy raka w szampanie.... Mocno sciskam!!!
-
Rybeńko powiedz mi jak mam pozytywnie myśleć? Na razie jakoś nie umiem myśleć, że będzie dobrze. Czy ludzie mogą długo żyć z tą chorobą?
-
http://milosc-rak-codziennosc.blog.onet.pl/ Zajrzyj tutaj, to dziewczyna w twoim wieku