Rak piersi

14 lat temu
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
3342 odpowiedzi:
  • 13 lat temu
    Teraz sie za to stresuje wizyta u radiologa, czy wszystko goi sie w piersi jak powinno
  • 13 lat temu
    hej
    a nie, juz mi minela, czuje sie dosc dobrze, dokucza mi lzawienie z oczu i niezyt nosa, ale dzis sporo sobie pospacerowalam w cudnej pogodzie, wspaniale jest zmeczyc sie w ten sposob, praca w domu meczy mnie o wiele szybciej!
  • 13 lat temu
    Rybenko i co tam, dalej temperatura?
  • 13 lat temu
    No nie, przeziebiona nie jestem, ale taxotere daje stan podgoraczkowy, ale tylko czasem i niezbyt dlugo, dzis spalam juz bez goraczki i obudzilam sie zdrowa...
    W miare, ha haha
    Slonce mam za oknem, w planach spacer i plotki, pyszny weekend mi sie szykuje czego i wam kochane dziewczyny zycze!
    I ta cala goraczka to max 37,1 czyli hello, na co ja narzekam!! Nie martw sie lucynko, szybko ci ta chemia zleci!
  • 13 lat temu
    Może się podziębiłaś Rybenko?
  • 13 lat temu
    Czy po chemi zawsze jest goraczka?
  • 13 lat temu
    A mnie dopadl stan podgoraczkowy po taxotere, niby mam za soba ostatnia chemie ale czuje sie marnie
  • 13 lat temu
    Wiataj kochana,
    Mi nie wypadly ani brwi ani rzesy, tylko sie przerzedzily, a w dodatku zaczely odrastac zanim poszlam na ostatnia chemie.

Wspaniale ze sie dobrze czujesz, oby tak dalej!
    Polmetek to juz naprawde daje ulge.
    Zanim sie obejrzysz bedzie metek!

• 13 lat temu
    Acha, nie wypadły mi ani brwi ani rzęsy!!!! jest szansa że tak już zostanie do końca chemii????
  • 13 lat temu
    Rybenko, jestem. Tak, u mnie dobrze wszystko. Drugą chemię zniosłam o WIELE LEPIEJ NIŻ PIERWSZĄ!! We wtorek mam trzecią!!! pólmetek!!! Nie mam za dużo czasu bo zajmuje się córką, a po południu jeżdżę na rehabilitację ręki i cały dzień w biegu ... śpię po 6h dziennie, bo moja córka ma teraz okres MAMA MAMA MAMA.... zasypia późno, ok 22!!! przed północą się budzi i mnie woła, płacze więc muszę iść do niej i leżeć obok łóżeczka aż zaśnie, budzi sie o 6 rano ... normalnie chodzę na rzęsach... ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!! bo to jest mój NAJWIĘKSZY SKARB!!!!!! KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE I WSZYSTKO CO ROBIĘ, ROBIĘ DLA NIEJ!!!! niej mi podadzą każde świństwo byle mnie wyleczyć!!! bop muszę być dla niej mamą przez WIELE WIELE DŁUGICH LAT!!!!!!
    ALE MAMY CUDNĄ POGODĘ !!!!!!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat