Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11998 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    czarownica44
    Witaj Kochana,pozostał mnie tylko kaszel,już nie leżę,od paru dni chodzę,ale tak jakoś nie mam weny twórczej,co nie oznacza,że mam doła nic z tych rzeczy.Dzięki Tobie Dobry Duszku za troskę,jesteś kochana.Pozdrawiam,buziaczki;-}
  • 12 lat temu
    Witajcie Kochani!
    Wszystkich Was bardzo mocno ściskam i pozdrawiam,dużo zdrówka życzę,buziaczki:-}
  • hanna.57 cieszę się, że już jest lepiej, a z wena czasami tak bywa:)
    Całuski:)
  • 12 lat temu
    Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie!!długo mnie nie było ale wysłali mnie z pracy na delegacje...oprócz pracy jeszcze szkolenia.Za dwa tygodnie kolejna operacja i przyjdzie zwolnić tempo...więc trzeba wykorzystać każdy dzień..jeszcze raz pozdrawiam.
  • 12 lat temu
    witam wszystkich cieplutko, mam takie pytanie do was kochane jak a może raczej czym leci mocz do woreczka po operacji? czy jest to jakas rurka wyprowadzona z brzucha? bardzo prosze o odpowiedz.
  • 12 lat temu
    Coś tu ostatnio tak pusto:( Gdzie się wszyscy podziali???
  • 12 lat temu
    Hanna życzę zdrowia i Twojej wspaniałej weny :))))Pozdrawiam Was wszystkie Dziewczyny:)))
  • 12 lat temu
    Witajcie Kochani!
    Zaglądam codziennie na forum i nie wierzę,od dłuższego czasu brak wpisów,co prawda moich też,jakoś nie umiałam skleić sensownego zdania,dlatego nie pisałam.Zastanawiam się co z Wami się porobiło,bo tak uparcie milczycie,czy też brakuje Wam Kochani weny?Myślę,że należy ożywić forum,zatem proszę o wpisy,na pewno macie coś do powiedzenia.
    Cieplutko Was pozdrawiam w ten zimny wieczór,buziaczki:-}
  • 12 lat temu
    ania2!
    Dzięki,jesteś kochana,co u Ciebie,jak samopoczucie?Pozdrawiam,buziaczki:-}
    czarownica44!
    Nadal masz problem z wejściem na stronę? jak się czujesz Dobry Duszku?Pozdrawiam,buziaczki:-}
    bogda!
    Co u Ciebie Kochana?,napisz proszę jak się czujesz,pozdrawiam,buziaczki:-}
    dona1955!
    Kochana też byś mogła coś napisać,pozdrawiam,buziaczki:-}
    Kaminna2!
    Jak sobie radzicie?,pozdrawiam,buziaczki:-}
  • 12 lat temu
    witam wszystkich i pozdrawiam
    rzeczywiście nie wiem czemu zrobiło się bardzo pusto , nikomu się nie chce pisać albo wszyscy wyzdrowieli i nie mają żadnych problemów
    hanna cieszę się że już wyzdrowiałaś, i nie choruj więcej, ja się jakoś trzymam, dzisiaj byłam na onkologii i zmieniali mi ten wężyk bo minęło już 6 tygodni ,następna zmiana ok 10.12.2012, musi być zmieniany bo jak dochodzi już ten czas to boli i czuje się że jest coś obcego w człowieku, nie fajne uczucie no ale cóż tak musi być, poza tym czuję się ok, mam tylko jeden problem ,pojawiło mi się białko w moczu i dzisiaj lekarz powiedział że z tym to trzeba iść do rodzinnego a przecież byłam u urologa , nic już z tego nie rozumiem,
    hanna wyobraź sobie że już dwa razy dzwoniłam do tej firmy salts healthacare i obiecali że przyślą próbki i nic , chyba im nie zależy na klientach,napisz mi czy ty stosujesz te jedno czy dwu częściowe worki bo ja dotychczas stosowałam dwu częściowe ale może lepsze te drugie, doradź coś i napisz coś o sobie , jak zdrówko, jak badania i w ogóle co słychać, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka,pa

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat