Super, dziewczyny! Fajnie się spotkać w realu.
Midi, nie mam pojęcia, skąd takie różnice. Jak się leczyłam w Szczecinie, to wyniki z naszego laboratorium i ze Szczecina były prawie identyczne.
Lupus, patrząc na to zdjęcie, mam wrażenie, że skądś cię znam. Albo żeśmy się gdzieś spotkały, albo jesteś do kogoś podobna...
Lupus i Margareta super ! Nana a skad te roznice sie biora ? Inna metoda pomiaru ? Wynik byl bardzo szybko. Jutro zrobimy marker w szpitalu. Za tydzien mamy wizyte u prof. Bidzinskiego. Modle sie zeby to bylo to... inne laboratorium. Jestem przygnebiona zeby nie powiedziec spanikowana. Miesiac od zakonczenia chemii i podwojony marker...
Hej dziewczyny ; myślami z Wami ciągle i na bieżąco ! A tymczasem poznałyśmy się z Lupus podczas jej pobytu w Kołobrzegu. Załączam fotę ze spotkania. Fajnie było ;był temat! Margareta z lewej ;Lupus na prawo.
postanowilysmy ze jutro zrobimy w szpitalnym laboratorium. Zdziwilo mnie tez to ze ja zrobilam sobie tez ten marker z ciekawosci i wyszlo mi ponad 30 w granicach normy... cholera
Midi, mogą! Ja prywatnie robię w laboratorium po sąsiedzku, a ze skierowaniem na onkologii. Normy Ca125 są takie same, ale wyniki zupełnie różne, nawet rzędu 20. Poza tym może gdzieś pojawił się stan zapalny i wynik będzie znacznie wyższy. Na wszelki wypadek trzeba jednak trzymać rękę na pulsie i powtórzyć badania, najlepiej za miesiąc w tym samym laboratorium.
Kurde... zrobiłyśmy marker. Po 5 wlewie był 13... teraz miesiąc po zakończeniu chemioterapii 26,6. Był robiony w innym laboratorium, ale chyba aż tak wyniki różnić się nie mogą...
Nana super że się udało.Teraz relaksuj się.Masz trochę czasu aby podbudować się przed kolejnym wlewem.🙂
Dzięki, Aniu! Dzisiaj czuję się zupełnie nieźle. Dostałam tylko sam Gemzar, a on nie jest aż tak wredny jak Cisplatyna.
kucja, śnieżka, nana- dziękuję za info, jak zawsze bezcenne.
Nana super, że się udało, trzymałam kciuki. Jak się czujesz?
Śnieżko daj znać w czwartek jak wyniki.
Pozdrawiam i modlę się za Was wszystkie.
Nana super :)