Carmen z zusem to ciężka przeprawa, właśnie przeczytałem taką wypowiedż, sam też przeszedłem wielką batalię o rentę sądziłem się przez trzy lata. Nie chcę Ciebie dołować ale bądż przygotowana na nie, dużo zależy na jakiego typa orzecznika trafisz.
"Własnie wróciłam z zus
pomimo choroby nowotworowej chemioterapii(nowotwor złośliwy jajnika)nie
przyznano mi renty naprawde jestem jeszcze zbyt osłabiona by podjąć prace
jestem bezradna nie wiem co robić((zostaje tylko czekać na powrot choroby i z zalem odejsc a przeciez mam dopiero 42:( pozdrawiam"
Witajcie Dziewczęta :) odebrałam dzisiaj wyniki badań genetycznych. Pod tym względem jest ok tzn. nie ma mutacji. Doktor namawiała mnie na jeszcze inne, bardziej szczegółowe badania, refundowane z jakiejś innej puli środków finansowych ale dam już sobie spokój bo i tak mam dość łażenia po szpitalach. Mam unikać preparatów hormonalnych, słońca i dymu z papierosów. Czyli takie tam ble, ble :)
Złozyłam też w ZUSie papiery o rentę. Komisja ma być w ciągu miesiąca.
Nana masz już założony port?
Pozdrowienia dla wszystkich :)
okolice Splitu super widoki i krajobrazy 😂😃 polecam!!!
Margaretka Chorwacja dokładnie okolice Splitu.Gościłam u koleżanki która ma tam dom:)Niestety musiałam wracać ze względu na onko a posiedziałabym jeszcze przyprzynalewkach z rakiji hehe.
Czarownico zdradź gdzie byłaś ? Piękna okolica .. ty także . Kotka - ja po zespoleniu tak Ok miesiąc także skąpe stolce miałam ; piłam maślanki duzo albo kefiru ; to pomogło. Ktoś pytał o marihuanę : piłam olej CBD ,ale nie wiem czy to właśnie on pomógł ; na razie wszystko Ok ; wlewy z vit c także robiłam .. dziewczyny myślami was wspieram ! Nana,Kucja.Carmen ❤️
Kochane.Mam nareszcie możliwość pisania hurra.Zaktualizowalam androida i jest.
witam wszystkie dziewczyny, cieszę się za wszystkie dobre wyniki a za te które borykają się z kłopotami to trzymam kciuki aby było tez wszystko Ok. Byłam dzisiaj na Avastinie. Wyniki wszystkie dobre. W końcu doczekałam się na opis TK. Też wszystko dobrze, nie ma żadnych nowych zmian- brak wznowy choroby. Bardzo się cieszę. Pozdrawiam
Nie za wiele pisze bo z Tel męża.Informatycy próbują namierzyć co jest z tym moim Tel ze nie chodź na forum.Czytam i jestem sercem z Wami
kobietki melduje ze wróciłam w calosci.zrobilam znowu marker.jest ok.Smigam na onko.
zanik dziękuje, moze zakupimy tą mocniejszą lactuloze bo tą normalną Mama pije na czczo 3 łyzki i wyproznia siè jak sarenka. Jest takie poczucie nie wyproznienia do konca. Z reszta zawsze slyszalam ze takie male kawalki swiadcza o tym ze cos nie tak. Mija mc od operacji wiec chyba zapisze Mame do jej operatora. Dobrego dnia!