Mądrze piszesz Gosiu
Ale będzie dobrze!!! I tak - jesteśmy z Tobą!!!
Dzięki Jolusia,trudno się z tym pogodzić , muszę to przetrawić tłumaczę sobie że i tak nie mam na to żadnego wpływu co ma być to będzie.
Gosiu trzymaj się. Cały dzień o Tobie myślałam. Wiem, że teraz musisz sama poukładać swoje myśli. Jestem z Tobą.
Już jestem,leukocyty urosły do 69 tys a neutrocyty spadły na 3,5 za 2 mieś . kolejna wizyta .Pytałam o badanie FISH, będę miała zrobione przed podaniem chemii, do której się zbliżam tak powiedziała doktor. W moim przypadku będę miała podaną dożylnie tyle się dowiedziałam.Miałam nadzieję że będzie doustna chemia , muszę się z tym oswoić.Dzięki za to że byłyście ze mną
Gosiu myslimy, trzymamy kciuki i czekamy na wiesci
Ja od lat mam w sobie opryszczkę. I próbowałam już wszystkiego. Rok temu odkryłam, że olej z drzewa herbacianego jest dla mnie najlepszy. Smaruje nim opryszczkę i znika po kilku godzinach. Polecam. Olej jest tani, pomaga też przy bólach głowy.
Kaju
Jedziemy do pensjonatu Sokoli Dwór w Smardzewicach, koło Piotrkowa Trybunalskiego
Kaja tym razem pod nosem ,wyglądam jak monstrum !!! Jutro dam znać po wizycie dzięki za wsparcie to bardzo pomaga
Monia,ja też poproszę nazwę tej cudownej maści :)
Nala, ja nadal dojrzewam do takiego wyjazdu :) A gdzie tym razem jedziecie?