Monisia, ja rowniez bardzo mocno trzymam kciuki!!
moni1 zaraz daj znać co u Ciebie jak badania. Oczywiście trzymamy kciuki za Ciebie
Dziewczęta i panowie.w srode ide na wizyte beda wyniki usg wezlow i brzucha.jestem pelna obaw b.zle sie czuje.b.slaba.zeby mozna było spalabym caly czas.worki pod oczami jak u babci.jesli cos przyrosnie.ide na zwolnienie lek.by spac 😁 trzymajcie za mnie kciuki. Odezwe sie by...pojeczec 😆.goroco pozdrawiam.
W Lublinie jest też bardzo dobra prof.Iwona Hus o PBL Hans ma rację nie wolno dawać się truć przedwcześnie.Ryszard.
Aniawajs napisał:Czyli Wszyscy mówicie , mam zmienić lekarza?? W katowicach ma bardzo dobre opinie .Ale jednak to poważna sprawa chemia to chemia .Nawet nie pamiętam jaką by chciała podać ( 3 dni dożylna w ciagu jednego tyg chyba zastrzyk )
Aniu
Uważam, że naprawdę nie zaszkodzi podpytać drugiego lekarza. Bo trzeba wziąć pod uwagę również i Ciebie - w takim sensie że będziesz spokojniejsza!!
Aniawajs napisał:Hans mogę napisać do Ciebie?
oczywiście nie musisz pytać ...
Jak byłam na spotkaniu pbl, ktoś radził, żeby do lekarza chodzić z drugą osobą, bo wtedy jest szansa że więcej zapamiętamy ( każdy coś innego zapamięta ). Zapisywać pytania jakie chcemy zadać lekarzowi i zapisywać najważniejsze odpowiedzi. Nerwy robią swoje i połowy potem nie pamiętamy.
Aniu może nie od razu zmieniać, tylko pokazać wszystkie wyniki innemu lekarzowi i zobaczycie co powie. Może jest coś w wynikach, że decyzja o wcześniejszym leczeniu jest słuszna i niepotrzebnie stracicie dobrego lekarza.
Czyli Wszyscy mówicie , mam zmienić lekarza?? W katowicach ma bardzo dobre opinie .Ale jednak to poważna sprawa chemia to chemia .Nawet nie pamiętam jaką by chciała podać ( 3 dni dożylna w ciagu jednego tyg chyba zastrzyk )