Super Monisia, masz teraz znowu spokój na jakiś czas. Bardzo się z Tobą cieszę, że wszystko dobrze.
Witajcie😁
Otóż. ...bede zyla.zle nie jest
31tys wbc.228tys plytek.71tys limpho.12.4 hg.wezly obwodowe najwieksze w pachach.2.6cm.wizytq za 2.5m-ca.
Nie najgorzej
Goraco trzymam kciuki za kazdego kto wybiera sie na badania i...zabiegi 😗.to dzeki waszym kciukom mam nienajgorzej.dziekuje 😋
Dziękuję Carla🙂
Ja co prawda nie robiłam takiego zabiegu ale moja mama przy raku piersi musiała mieć specjalną opinie onkologa ze się zgadza.
Droga społeczności w grudniu muszę iść na wymianę stawu biodrowego. Mój ortopeda zgodził się zrobić zabieg. W poniedziałek mam jechać na ortopedie bo jeszcze ordynator się musi zgodzić a to dlatego, że podono jeszcze nie ma tragedii chociaż ja odczuwam okropne bóle. Decyzja o zbiegu zapadła z powodu Cll. Mój stan ogólny jest w porządku. Potem na przestrzeni lat może być różnie. Czy robiliście jakieś zabiegi operacyjne w trakcie choroby?
Witajcie Białaski !!!
Co u Was?
Ja w poniedziałek dowiem się, czy w nadnerczu mam zmianę, czy jest to węzeł chłonny. Już mam stracha😗
Moniko co u Ciebie?
Monisia - czekamy na wieści
Trzymaj się Monia😍
Witam... wlasnie sie dowiedzialem, ze Ibrutinib wszedl na liste lekow refundowanych na PBL i powiniem od stycznia byc w Polsce dostepny. Niestety, w klauzuli zawarty jest paragraf, ze pacjent musi wykazac delecje p17...
Na poczatek dobre i to...
Monika dołączam do grona trzymających kciuki , zakłam że będzie dobrze ,a zwolnienie możesz wziąć w każdej chwili żeby odpocząć i nabrać sił..Powinnyśmy się oszczędzać🙂