Gosiu, trzymaj się i pisz do nas.
Dzięki za wsparcie, na Was zawsze można liczyć🙂. nie mam dobrych wiadomości . Płytki spadły na87 w ub. miesiącu miałam 170. Leuk. 101, hem. 12,4 a później same strzałki góra lub dół.Doktor wspomniała ponownie o szpitalu ,ale nie upierała się więc umówiłyśmy się że gdybym sie gorzej poczuła to jadę na oddział, to tyle po dzisiejszej wizycie. Następna 2 01 18.
Też czasami mam małe wylewy na palcach i też nigdy nie łączyłam tego z pbl - a może warto?
Moniczko, Ilusia po wizytach piszcie co u Was.
Gosiu trzymamy kciuki, jesteśmy z Tobą
Andrzej69 to pewnie świętujecie dzisiaj z żoną. Pogratuluj żonie, trzymajcie się!
Ilusia, gratuluję wyników, oby tak dalej 👍
Dziewczyny, jak ja się za Wami stęskniłam!! Za tymi naszymi pogaduszkami, za żarcikami.
Monia, to Twoje poczucie humoru :D Staraj się, staraj, przecieraj szlaki, może się czegoś nauczymy na Twoich doświadczeniach z ZUS.
Pocieszę Cię, że też miewam wylewy na palcach, jak na przykład coś dźwignę. Nie łączyłam tego z PBL, ale kto wie...
Ilusia przywędrowałem tutaj od nereczek. Żona dziś dostała orzeczenie z KRUS-u. Całkowita niezdolność i renta na 3 lata. Ściskamy Was mocnooooo.
Monia z tym ZUSEM można próbowac nic nie kosztuje. Tylko piniądz bardzo marny jak rrentę przyznają. Ale wiadomo jak samopoczucie pod zdechłym azorkiem to i praca nawet lekka jest ciężarem. Sama nam takie fatalne dni.czytalam niedawno orzeczenia zus zamieszczone w necie na chorych na raka pbl. Rewelacji nie ma, często odmawiają. Ale probowac trzeba😂. Sciskam.
18 jade dilo IHIT w zwiazk z zaburzeniami krzepliwosci ciekawe co stwierdzili.na nogach juz nie siniaki ale jakby male wylewy pokazuja sie pod skórą. Dziwna sprawa.no coz jestem jak zużyty stary rower jak nie detka to kierownica 😁.
Sciskam was mocno.i czekam na wpisy.nie zapominajmy o tym ze tu sie poznalysmy i wspieramy😁
Ilusia bardzo sie ciesze ze u ciebie poprawa😁 gosienko jak ma sie sprawa u ciebie? Wiecie tak myslalam skoro tak czesto choruje.chyba zloze wn.o rentę. Nic nie trace.choroba postepuje.astma mnie meczy.moze sie zlituja w zus i.....pozwola mi spać i lenic hihi😉