Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

12 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10924 odpowiedzi:
  • 10 lat temu
    Ajisza jestes!!!!! moja Ty kobietko:************* wypoczyweaj,lez i miej wsio w pupci:)
    Olga mnie tez od razu za jednym zamachem robili lyzeczkowanie kanalu i macicy.i Asia dobrze pisze-musza sprawdzic....
    Asiu nawet mi nie gadaj! wchodze i widze ze nie ma wyniku?????????????? nosz cholera!
    Ja dzis tak szybciutko-przepraszam...ale ja na fb z nikiem tutejszym sie zalapuje:):)
    Moze wieczorem zaloze! jupi ale sie ciesze!
    pa kobietki-asiu bede zagladac,ajisza odpoczywaj i pozdrow izke.Olga glowa do gory:)
  • 10 lat temu
    Ajisza ja po leep tez mialam mega bolesci brzucha-i tez jechalam na ketanolu.Codziennie to bedzie lepiej:*:* ale teraz to jestes gosciówa! juz po wszystkim...ufffff
    Asiu bedzie DOOOOOOOOOOOBRZE! cholera jasna z tym czekaniem!:*:*:*
  • 10 lat temu
    Dziewczyny zalozylam prywatna grupe na Fb Jestem ja i ajisza:-) , reszty musze znac meila aby wyslac zaproszenie.....proponuje abyście do loginów tych co tu macie dodały skrót d.s.g - skrót od forum....:-) forum calkowicie prywatne nikt go nie widzi i tyljo ja moge dodac nowe chetne dziewczyny....wiec ktora chetna...czekam na info:-)
  • 10 lat temu
    Jeśli sie nie sprawdzi...to zawsze mozemy tu wrócić....
  • ja chce tez
  • 10 lat temu
    ...musi byc email abym wyslala zaproszenie...
  • 10 lat temu
    Poszło....:-)
  • oki
  • 10 lat temu
    Dziewczyny ja tez sie na to lapie:)
    Wlasnie wczoraj dostalam ,,w spadku,, od mojej znajomej lewe konto:) wiec juz nie bede musiala zakladac,potem dane sobie tylko zmienie-zmienila mi tez maila na mojego.
    Jestem teraz pod jakims tam nazwiskiem Agnieszka Cząbier...
    Potem wstawie jakies zdjecia,ale zebysmy sie My tylko widzialy.Kurcze bo jak by ktos mnie znalazl pod takim nazwiskiem z moim zdjeciem to stwierdzili by ze calkiem w glowke mi sie juz cos porobilo:D
  • 10 lat temu
    Hej dziewczyny prosze was o podanie meila gdzie wysle zaproszenie z forum, abyscie nie pisaly tutaj zalozylam poczte dostartugotowi@wp.pl wiec czekam:-) zoe zawsze mozesz zmienic na fb dane poprostu na ZOE:-) forum jest tajne nikt nie widzi forum, ani kto co pisze tylko osoby dodane

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat