Witajcie Kochani!
dona1955!
Myślę że głównym powodem braku wpisów jest brak promieni słońca,za oknami jest szaro,buro i nic się nie chce,człek popada w nieciekawy nastrój,ogarnia nas lenistwo,a tak nie powinno być,należy to zmienić,zatem do czynów dziewczyny,dość tego lenistwa.Hm??? dobrze by było gdyby wszyscy wyzdrowieli,to byłoby wspaniale,uważam że wtedy tym bardziej powinno się pisać o tym,jakże by się czytało takie wpisy.A tak na marginesie czy tylko pisać o kłopotach zdrowotnych?,uważam że nie czyż,nie lepiej by się czytało wpisy z nutką humoru?
Kochana nie zamierzam chorować,to tylko przeziębienie,co prawda pozostał kaszel,ale i z tym dam radę,oby tylko takie dolegliwości nam doskwierały.Nie mam tego problemu z wężykami,bo ich nie posiadam,wyobrażam sobie że może to być uciążliwe.Salts Healthacare,nie do wiary,nie odpowiadają?,powiem tak to ich strata.Wcześniej pisałam o tym sprzęcie,to znaczy wypróbowałam ich próbki,były naprawdę fantastyczne,jednak kiedy dostarczono mi do domu zapas na trzy miesiące,okazało się że ten sprzęt nie sprawdził się,płytka nie trzymała się,dzięki Bogu pani przedstawiciel zabrała cały zapas i wymieniła na te poprzednie tj: ConvaTec,a Salts Healthacare zareklamowała,powiedziała,że być może to była wadliwa partia,nie ukrywam że byłam rozczarowana tym faktem,i tak powróciłam do ConvaTec,płytki są świetne natomiast worki mają nie ciekawe,myślę że jednak pozostanę przy tym sprzęcie.Kochana jeśli chodzi o mnie ja stosuję sprzętu dwu częściowego,uważam że tak jest lepiej,bo jedno częściowe,musisz wymieniać przynajmniej co drugi dzień, a tak zmieniasz tylko sam worek,ja worki zmieniam co dziennie.Nie mam żadnych zmian na skórze,raz w tygodniu biorę kąpiel w wannie{kąpię się codziennie pod prysznicem},zawsze lubiłam poleżeć w wannie,tak około godziny,stomię wtedy odklejam,po kąpieli też około godziny nie zakładam sprzętu,skóra wokół stomi oddycha swobodnie,potem powrót do zakładania sprzętu i tak w kółko,nie jest źle,zresztą sama wiesz najlepiej.Zdrówko moje jest tak na czwórkę z plusem,czyli dobrze,badania dopiero 13 listopada TK miednicy małej,będzie dobrze,bo nie może być inaczej.Co u mnie?Moje życie toczy się utartym torem,spokojnie bez żadnych wariactw.Pozdrawiam,buziaczki:-}