Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Witam drogie Panie, bo to właśnie do Pań mam ogromna prośbę. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do mojej pracy magisterskiej. Z góry już bardzo dziękuję i doceniam udział każdej z Pań. Serdecznie pozdrawiam, Marta.
http://webankieta.pl/ankiety/woc3bpulawww
p.s. głównie chcę prosić Panie, które przeszły zabieg mastektomii i są bądź nie w Stowarzyszeniu Amazonki, ale też pozostałe Panie mogą i bardzo o to proszę, aby wypełniły tą ankiete, jeszcze raz serdecznie dziękuję, Marta
-
Straszna tragedia ,właśnie oglądałam wiadomości.
Biedne dzieci ,wracały z wypoczynku.
-
Agasiu, jestes niesamowita, ze pamietasz!!!!
Bardzo dziekuje, w sumie mialam mily dzien, i towarzystwo wyjatkowo udane w szpitalu na chemii
jeszcze mnostwo leczenia przede mna, ale to dobrze, bo rzeczywiscie leczenie jest lepsze niz tylko czekanie na kolejne kontrolne badania
Troche mi dzisiaj wlasciwie mniej do smiechu, bo tyle dzieci zginelo w tym koszmarnym wypadku, dzieci z "mojej" Belgii,
-
Rybenka - już cała w skowronkach p zakończeniu chemii,czuje się dobrze,fakt przecież śmiech to samo zdrowie
a Wy wszystkie uśmiechnięte i kto tu mówi o chorobach.......
Kochaniutka Ty wczorajsza Jubilatka.Przyjmij zatem szczere choć dzień spóźnione życzenia Urodzinowe.
Nie ustającego uśmiechu na twarzy ,a co za tym idzie zdrowia i jeszcze raz zdrowia,pomyślnego zakończenia terapii,spełnienia marzeń.Samych serdeczności.
Buziaki.
-
zatem mozna liczyc na refundacje!!
-
Chyba nie, bo" głupota" nic nie kosztuje!
-
hm, a to dobre pytanie....
ciekawe, czy Glupi Jas jest drogi....
-
Tak jest obśmiać skorupiaka!! Zabić go śmiechem- to lepsze i skuteczniiejsze niż chemioterapia!! A może to śmiechoterapia. Ciekawe czy jest refundowana?
-
Popieram!!! Uśmiech i jeszcze raz uśmiech!!! Wtedy nic nas nie złamie!!!
-
:) :) :) !!!!!!!! A ja zakładam klub uśmiechu. Obowiazkowo codziennie (a przynjamniej kiedy tu zagladacie) na dzien dobrytutaj o usmiech prosze :) Ciezko czy lekko usmiech i do przodu !!!!! :)