Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
jola
kochana mozesz mi napisac jak to bylo ? czy byla to zmiana ogniskowa ?
-
Jola miala jakies podejrzenia
-
kobitki
pamietam ze kiedys ktoras z was miala podejrzenie przerzuty (z tego co pamietam na watrobe chyba) i potem okazalo sie ze jest to skutek uboczny po chemi - ktora z Was to miala bo nie moge sobie przypomniec - czy ta zmiana byla ogniskowa ?
-
ewa30
gratuluję wygranej!!!;)
-
Widzialm ja wyglada swietnie!!!!
-
Dziewczyny, widzialam dzis w telewizji Barbare Falandysz, ona tez walczy z rakiem piersi, jakis czas temu skonczyla chemioterapie, wyglada FANTASTYCZNIE! Az mnie zlosc wziela;)))),
Jak milo to zobaczyc.
Sciskam
-
ewa 30 , jak pieknie to brzmi co napisalas, zycze wszystkim takich optymistycnych wpisow :)))
-
witaj Ewa!
Oczywiscie ze cie pamietam
troche mi przykro ze sie przestalas odzywac ;)
Ale najwazniejsze, ze brzmisz optymistycznie i zakonczylas leczenie!
Buziaki!!
-
Cześć :)
Rybenka pewnie mnie pamięta :)
Chcialam tylko powiedzieć, że początkiem sierpnia zakonczylam radoterapie. Dzisiaj bylam na kontroli po leczeniu. WSZYSTKO JEST DOBRZE !!!!!!! :) Piszę,ponieważ tak zniknelam bez slowa - ŻYJĘ I NIE ZAMIERZAM INACZEJ !!! JESTEM Z SIEBIE BARDZO DUMNA !!! :) Włoski mają z 3cm, są czarne !!! hahaha - bylam blondi :) nastepna kontrola 4 stycznia, teraz zapominam o chorobie !!!!!
Buziaczki raczki piersiaczki !!!!
-
To jest czasami tak że myśli się że jak usuną więcej to będzie bezpieczniej. Na logike to ma sens. Ale jeśli badania wskazuja, że wystarczy usunąć tylko guz z marginesem to ja bym usuneła tylko guz zmarginesem i pisze to jako osoba po całkowitej amputacji.