Dzięki Lupus za życzenia. Teraz oczekiwanie na końcowe wyniki. U mnie jest ten problem ze nie wiadomo gdzie leży źródło tego IIIc G3. Jest prawfopofobne, ze z jajnika. Wycinki srodoperacyjne jajników potwierdziły ze tam jest ale jest jeszcze zajęta macica. Te końcowe wyniki mają to wyjaśnić . Potem ma być konsylium onkologiczne co dalej. A potem będziemy walczyć. pozdrawiam wszystkie babeczki. Jesteście WIELKIE
Dzięki Nana za odpowiedź. Czy skutki uboczne to były u ciebie dziwne odczucie, że wszystko słone, oraz odruchy wymiotne. Po jedzeniu owoców i warzyw dziwne odczucia jak zgaga. Ja takie miałam, nic mi nie smakowało. Avastin mi nie pomógł, więc przy moim szczęściu i Olaparib chyba nie pomaga. Teraz mam tydzień przerwy więc wrócił smak i apetyt na owoce.
Lupus, ja brałam. Chyba, chociaż 100% pewności nie ma, jak to w badaniu klinicznym. Chociaż ja jestem przekonana, że miałam lek, bo placebo skutków ubocznych nie daje.
Po 10 miesiącach brania Olaparibu TK wykazało przerzut do wątroby. Przeszłam zabieg termoablacji, nie wykluczono mnie z programu. Po kolejnych 12 miesiącach przerzuty rozsiane do różnych węzłów chłonnych i zmiana przy nerce. Uważam, że to taka sama "rewelacja" jak Avastin.
Babeczka, powodzenia w rekonwalescencji.
Dziewczyny nie pamiętam która z was brała Olaparib? Ciekawi mnie jaki czas brała ten lek. Ja wzięłam trzy opakowania i niestety marker skoczył na 862. W czwartek 03.08 mam TK, a poniedziałek opis i lekarza 07.08. Zobaczymy co dalej?
U mnie strasznie gorąco, ale w końcu lato przyszło. Wczoraj pojeździłam rowerem po swoich wertepach. Fajnie było. Udanego wypoczynku wszystkim 🙂
Dzięki Anga, dzieki Agnieszka i na pewno sie z Wami skontaktuje. Dzisiaj wychodzę ze szpitala.Jeden etap załatwiony pozytywnie. Następny czeka. Damy babeczki radę. Życzę wszystkim pogodnej niedzieli pełnej uśmiechu. Na kolejne dni powtórki z udanej niedzieli.
Babeczka. ...napisałam na priv.
Babeczka. ..jestem na tak :-) Ja operację miałam 31.01.2013 .Rozumiem Cię doskonale. Chcę Ci pomóc na ile mogę.
A może spotkajmy się. ..
Dzieki Anga. Ja mam rozne glosy co do naszego centrum. Nie wiem czy moglybysmy wymienic sie telefonami. Dla mnie na początku tej drogi wszystko jest jedna wielką niewiadomą. Bedę wdzieczna za każdą informację. Pozdrawiam równie cieplutko.
BABECZKA ..pewnie teraz skieruja Cie do COZL ...mam złe odczucia i przykre doswiadczenie .Nie mogę nikpgo polecić ale słuźę informacją..Obecnie lecze sie w Warszawie ale to dluga historia. Dobrze by bylo porozmawiać .A teraz odpoczywaj i nabieraj sił ...Cieplutko pozdrawiam ;-)
Dziękuję dziewczyny za informację 😗.Jesteście niezastąpione.Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia 😗😗