znowu coś nacisnęłam i mi posta wcięło............. nie chce mi się pisać drugi raz więc serdecznie Was pozdrawiam i przesyłam buziaki :) :* :* :*
Nana powodzenia z chemią. 😊
Tess41 jak dostałaś skierowanie na PET. Powodzenia w badaniu.😊
....to się zmutowałam,,hi hi1
Hej!Nana ! Ja w środę mam badanie PET.. I tak się zastanawiam co będzie dalej? pozdrawiam Ciebie i życzę dużo siły w tej naszej codzienności😉
Hej!Nana ! Ja w środę mam badanie PET.. I tak się zastanawiam co będzie dalej? pozdrawiam Ciebie i życzę dużo siły w tej naszej codzienności😉
Tess, Olaparib tylko przy mutacji BRCA1 i BRCA2.
Ja jutro znowu do szpitala, tym razem dolewka samego Gemzaru. Buuuu!
Witam!Dziewczyny mam pytanie ,czy Olaparib jest stosowany w leczeniu standardowym raka jajnika czy tylko w mutacji genowej?
Babeczko masz prawo do gorszych dni. Teraz szanuj się i odpoczywaj.
Nana ja też miałam podobne odczucia oprócz mięsa odrzuciło mnie od mleka i sera białego. Najgorsze to że dziwne odczucie w ustach, żadna pasta do zębów mi nie pasowała, dawały mi efekt wymiotny. Oprócz tego cały czas mi chciało spać.
Lupus trzymam kciuki za Twoje TK. Po powrocie do domu dopadła mnie chandra. Muszę wziąć się w garść. Jesteście dla mnie ogromnym wsparciem i nadzieją na lepsze jutro nawet jeżeli trochę to potrwa. Ale dzisiaj się rozwaliłam. Sorki. Poprawię się.
Lupus, zgagi nie miałam, owoce i warzywa mogłam jeść, za to był wstręt do mięsa. Kompletny brak apetytu, wszystko było mdłe, niedobre. Po zażyciu tabletek, gdzieś ok 4 godzin, zupełny brak smaku, a właściwie gorycz. Nawet zwykła woda była gorzka. Zawsze uwielbiałam lody, a w czasie przyjmowania leku nie mogłam ich jeść, bo były gorzkie i wstrętne. Do tego ciągłe zmęczenie i senność, brak sił.