Moni1 mogę cie prosić o kontakt priv . Z góry wielkie dzięki. Pozdr
Świetnie z rentą!!!! Bardzo się cieszę!!! Ludzie teraz nie chcą odpoczywać i boją się nicnierobienia. Rzucaj pracę i żyj jak Ci wygodnie!!! odpoczywaj! Spaceruj! Budź się do zycia razem z wiosną!!
Moniu - ale jaja!!! Mój syn też chodził na Worcella do tech ekonomicznego!!!! No ten świat nie jest mały tylko malutki :)
Dziewczeta uwaga uwaga
Dostalam rentę na dwa lata.Boze nie wiedzialam ze jestem tak chora.😉
Ale gdyby nie astma i to zapalenie płuc i pobyt w szpitalu.fige by bylo
Bylam na komisji w Warszawie. Kobieta bardzo rygorystyczna.ale Bogu dzieki udalo sie.rzucam prace i chce odpoczywac.dlugo spac.po prostu zyc bardzo pomału. Bardzo.
Potem zobaczymy co przyniesie czas.
Sciskam was mocno.
Nalu ja chodzilam na Worcela we Wrocjawiu do liceum ekonomicznego tez tam mialam rachunkowosc 😆
Życzę ci powodzenia w nowym przedsiewzieciu.😗
Kajuniu J - jak ślicznie napisałaś! Jakie to miłe.
Odpukać wiosna idzie to i miło się zaczyna robić. Wrocław to duże miasto i dużo jest darmowych szkół. I taką sobie wybrałam. To jest liceum wieczorowe dla dorosłych, państwowe. Zapisałam się na rachunkowość, bo takie mam wykształcenie i to lubię. Ale już dawno się tym tak szczegółowo nie zajmowałam, chcę odświeżyć pamięć. Potem można normalnie podejść do egzaminu państwowego na A53 i A 36 (A35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji, i A 36 prowadzenie rachunkowości). Szkoła trwa dwa lata.
A jak mi sił i zdrowia wystarczy to zapiszę się jeszcze na BHP bo o tym marzę od dawna J Sama się szkoliłam w tym temacie, zrobiłam w kancelarii kartę oceny ryzyka zawodowego i tak mnie to wciągnęło J J No i dobrze w kasku wyglądam hahahahahahahaha J J J
Właśnie upiekłam chce bezglutenowy J kukurydziano – amarantusowy z mąką z ciecierzycy. Wpadnijcie na kolację J
Iwosko - Ciebie to na pewno wykorzystam z tymi Twoimi przepisami PFRON :) ale to innym razem. Dziękuję kochana
Super Naluniu. Same sukcesy, gratulacje. Jaka to szkoła? Pochwal nam się.
Brawo ty - biurokracja zawsze męczy - jeśli to szkoła policealna lub studia płatne to z PFRON można sfinansować czesne i inne koszty - odezwij się to powiem Ci o szczegółach :-)
Szkoła co drugi weekend, aby się nie forsować :) Tak się cieszę :)