Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4822 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    No tak tylko szkoda że niestety już się kończą:(((
  • 12 lat temu
    Bo w wakacje to wszystko lepiej smakuje, nie tylko jedzenie;)
  • 12 lat temu
    ojj .. bardzo niedobrana .. :)) wszystko kusi ..
  • 12 lat temu
    Dietka i wakacje to nie jest dobrana para:))))))
  • 12 lat temu
    Hej :)))
    Nie pisałam, bo miałam urwanie głowy na koloniach :) i pewne problemy z dostępnością netu takoż.
    Z bilirubiną lepiej, ale muszę uważać na jedzenie. Niestety, dietka się kłania! Najważniejsze jednak, że dało się zbić do 1.6 nawet przy stołówkowym jedzeniu :)
    Pozdrawiam :))
  • 12 lat temu
    Ela
    Dziękuję Ci za wsparcie,życzę dużo zdrowia i siły do walki z chorobą.I współczuję z powodu męża.Pozdrawiam
  • 12 lat temu
    Janinko- wiem co przeżywasz, dzis mija miesiąc jak umarł mój mąż .Miał 47 lat :( , był zdrowym, wspaniałym człowiekiem. To ja jestem chora- prawie 4 lata choruję na białaczkę. Mimo,że odszedł cały czas czuje JEGO wsparcie- to daje mi dużo sił . Pozdrawiam serdecznie , trzymaj się .
  • 12 lat temu
    A mnie jest bardzo ciężko.Nie dość że tata choruje na białaczkę i glivec przestał działać to wczoraj zmarł mi mąż.Miał tylko 46 lat.
  • 12 lat temu
    Madzialena- masz już nowe wyniki? mam nadzieję, że wszystko jest ok
  • 12 lat temu
    Czesc Baja, podobnie jak u Ciebie zdiagnozowano u mnie białaczke w lutym, od marca biorę Glivec, wrocilem do pracy, czuję się dobrze, wybieram się teraz trochę na wakacje, będzie dobrze to dobry lek, pozdrowienia

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat