Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Dora - fajny lekarz!! Szkoda gadać. Tak, jeśli jesz tabletkę o 8 rano to olej wypij o godz 6. Smacznego! :D :D
  • Nala pytałam hematologa kiedy brać olej lniany.on niema na na ten temat wiedzy,ja nobix biorę o8-ej przy śniadaniu,czy powinnam brać go np.o 6-tej naczczo
  • P
  • Dora!! Wspaniale!!!!
  • Dora 1119 Super super super ☺
  • Wczoraj byłam u hematologa,moje MMR to trzy zera po przecinku,wątroba też ok ? -chyba po hepa-merzu.
  • Nala123 już wróciliśmy to było tylko 6 dni i było super ☺ a co do słonka to byliśmy na północy Włoch a tam klimat jak u nas - było ciepło ale bez upału teraz jak wróciliśmy to koleżanka mi pisała ze jest upalnie z dużą wilgocią ☺ także polecam taki relaksik góry, piękne jeziora i włoskie zabytki☺
  • Iwoska - super!! W końcu Twoja wątróbka odpocznie!!! Ale że lekarz pozwolił Ci do Włoch lecieć?? W samo słonko palące? Bawcie się dobrze!!!
  • 400 mg☺
  • Iwoska - a jaką masz teraz dzienną dawkę Tasigmy?

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat