Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Niech magia Świąt Bożego Narodzenia Wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni, A blask gwiazd przypomina, Że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie… Spełnienia wszystkich świątecznych życzeń!
  • Zdrowych i wesołych świąt ? dla wszystkich
  • Kochani wesołych świąt :-)
  • Masza - skąd mamy to wiedzieć? My nie jesteśmy lekarzami :) Spokojnych i wesołych świąt wszystkim życzę :)
  • Mariola68 - trzymamy zatem mocno kciuki za Twoje wyniki. Ale są Święta więc na pewno będzie dobrze. Wiesz, gwiazdkowy cud :D :D :D :D :D Ja właśnie wstawiłam sernik do piekarnika. Już pachnie skórką pomarańczy. To jedyne bezglutenowe ciasto które jadam. Ściskam Wszystkich zapracowanych!!! <3 <3 <3 <3 <3
  • Witam! Jestem po pobraniu szpiku teraz czekam na wyniki,i mam skierowanie na badanie krwi na przeszczep,bo być może możne będę miała .nala123 gratulacje wyników. A przygotowania do świąt są w toku dziś mam więcej pracy i choinkę będę stroić .Pozdrawiam .
  • A jak przygotowania Wasze do Świąt?? Bałwanka raczej nie ulepimy, śniegu brak, ciekawe jak Mikołaj saniami przyjedzie...... :D :D :D :D :D :D :D
  • Odebrałam wyniki - moje MMR nadal 0,02 więc jestem bardzo szczęśliwa. Niestety cholesterol i trójglicerydy mam wysokie??!!!!!!! Szok normalnie bo w sumie to warzywa jadam!!!
  • Dora - nie jadam bo je kocham :) To mój taki osobisty bunt.
  • Mariola68. Przez 5 lat dostawalam interferon,ktory przestal dzialac i byl nawrot choroby. W 2002 r weszlam do programu leczenia glivecem no i nastepnie generykiem Nibix.Tabletki biore tylko po 300mg. poniwaz wieksza dawka zwala mnie z nog. Poczatek tez byl trudny,ale caly czas myslalam pozytywnie i Tobie zycze optymizmu. Pozdrawiam

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat