Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Ania płytki niskie,hemoglobina niska .a leukocyty wysokie, i bardzo się martwię. A co u twojego męża? ;(
  • Mariola co się dzieje z morfologią ???
  • Witam niestety nie mam dobrych wiadomości mam złą morfologie i jeszcze do tego przyplątała się miesiączka bardo obfita i jutro idę na ginekologię na 1 lub 2 dni a potem na hematologię n.a zbadanie dokładne szpiku ;(
  • Umknelo mi sie pochwalic ze w wieku 33 lat urodzila mi sie córeczka :) Zosia, obecnie 3 miesięczna. A Tasigna dziala super wynik 0.0000 pozdrawiam wszystkich.
  • Iwoska brawo
  • Jupii nadal 0,000000% Kocham wiosnę ☺
  • A jaki jest cel pobytu? U mnie pobieranie krwi na badania molekularne odbywa się jako pobyt dzienny na oddziale. Muszę zarejestrować się na izbie przyjęć itd. Cała procedura trwa ponad godzinę, potem masa papierów do wypełnienia na oddziale, pobranie krwi i do domu. Ale nie muszę siedzieć tam cały dzień. Pobyt na oddziale trwa może 15 minut.
  • Aniu, u nas taki jednodniowy pobyt to siedzenie cały dzień na krześle. Normalnie w ubraniu. Bez piżamy, kapci. Trzeba zabrać dużo jedzenia i picia, bo u nas na ten jeden dzień jedzenia nie dają. Ale nie wiem jak wygląda to u Was - może na oddział zadzwonić??? Koniecznie napisz bardzo Cie prosze co powiedzą!!
  • Kochani mam pytanie.Mamy jutro planowany termin w klinice hematologii na odział na 1 dniowy pobyt. Czy na taki 1 dzień mam spakować piżame buty zmienne? Jak to może wyglądać??? To nasz 1 wyjazd taki na szczegółowe badania bo od pół roku leczymy się tylko w przychodni...
  • Karola super :-) Bardzo lubimy tutaj świetne informacje :-)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat