Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Moja lekarka zakazała mi jakichkolwiek ziół. Powiedziała, że nie są znane interakcje z lekiem, więc lepiej unikać.
  • Niestety ? moje wyniki z 0,00 poszły trochę w górę na 0,002.boję się że mogą dalej rosnąć.czy wspomagacie się jakimiś ziołami? Pozdrawiam serdecznie
  • Mariola, jak się masz? Jak się czujesz? Coś już wiadomo z tymi wynikami? Mam nadzieję, że jest lepiej.
  • U nas też niebo jakby jesienne, ale świadomość że już wiosna jest wspaniała :D :D :D
  • 7 lat temu
    Przy takiej porze deszczowej to lepiej przespać do prawdziwej wiosny.hi hi ;) pozdrawiam <3 :D
  • Mariolko - jak się dziś czujesz??? Wiosna przyszła 25 minut temu <3 <3 <3 <3 Zdaje sobie sprawę że ciężko pozytywnie myśleć jak po głowie głupie myśli chodzą. wiem, bo ja też tak czasami mam. Czasami lepiej zaszyć się gdzieś na dwa dni..... mi to pomaga. Ściskam Cię bardzo serdecznie :D :D :D :D :D :D
  • Gratulacje filippos z okazji narodzin Zosi :) :) i z okazji super wyników :) :)
  • Mariola68 nala przytula z jednej strony a ja z drugiej - musi być dobrze- pamiętam swój strach jak przeszłam z imatinibu na Tasignę i wszystko minęło jak zobaczyłam 0% - tego się trzymamy: 0,0 to nasz wspólny cel
  • nala dzięki ale jest mi ciężko się pozbierać mam 1000 myśli w głowie, jestem słaba .Wiem że pozytywne nastawienie to płowa sukcesu ale nie idzie wyłączyć myślenie.
  • Mariolka - przytulam cieplutko :D :D :D :D :D :D :D Będzie dobrze kochana. Zmienią Ci leki i wszystko się unormuje!!! <3 <3 <3 <3 <3

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat