Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4847 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Nala123 tak gorączki nie ma, ale ma brać przez 7dni biseptol, w poniedziałek mamy zrobić morfologię i crp i zadzwonić do szpitala podać wyniki.
  • 8 lat temu
    Kasblo - ja nie znam. Patrzyłaś na forum "Białaczka" może tam znajdziesz osoby z ostrą białaczką?
  • 8 lat temu
    A znacie przypadki wyleczeń ostrej białaczki??
  • 8 lat temu
    Kasblo - chemia na ostrą białaczkę na pewno nie jest delikatna. Ale dobrze że już dostaje. Pewnie wymioty będą, osłabienie też. Ale dojdzie do siebie!!!
  • 8 lat temu
    Mariolka - piękne kwiatki <3 <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Mama od środy bierze chemię wlewy ma 22 godzinne, chemia będzie trwać 7 dni. Nie ma duzych skutków ubocznych trochę ma gorączki i dzisiaj zwymiotowała taka żółcią. Byłam dzisiaj u p. doktor hemoglobina 8,6 leukocytów 2,16 płytek krwi 49. Najgorsze podobniez później dochodzenie do siebie po chemii.
  • 8 lat temu
    Jeśli jest ktoś dla kogo jedyną nadzieją jest PONATINIB proszę o kontakt. filippos@poczta.fm
  • 8 lat temu
    nala tobie i wszystkim MAMOM wszystkiego najlepszego dużo sił i wytrwałości <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    KOCHANE BABECZKI!!! SILNE! PIĘKNE! WALCZĄCE!!! ZARADNE I W OGÓLE NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA MAMY
  • 8 lat temu
    Wiola - glivec, nibix to to samo - czyli imatynib. A jak się córka po tym czuje? Zeszła jej gorączka? Teraz szykuje się piękny weekend to może uda Wam się mały spacer? Póki słońce tak mocno nie grzeje!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat