Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Jadziu ja brałam Accord przez 3 mies. Wcześniej brałam przez ok. 2 mies Meaxin. I po tym Accord wyniki zaczęły szaleć. Lekarka powiedziała mi że za bardzo jest toksyczny na moją krew i zamieniła mi na Sprycel. Jak na razie to po 1 mies. brania Sprycla wyniki z krwi wyszły super, ale gorzej z wątrobą u mnie. Pozdrawiam....
BasiuM co do paznokci to raczej ci nie pomogę :). Rzadko maluję . Natomiast do do wyników to powiem Ci,ze z początku leczenia tak ok roku miałam super. Potem wzrosły mi. Hematolog powiedziała mi żeby brać codziennie 3×2 tabl essentiale forte i pić olej z ostropestu. Po 2 tygodniach wyniki były już ok. No i dieta lekkostrawna. Essentiale biore nadal ale juz nie codziennie A olej musze kupić i znow popić troche. Pozdrawiam i zdrówka życzę ☺