Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • Witajcie i bardzo bardzo dziekuje za miłe słowa!!!! Tylko Wy potraficie zrozumieć co to oznacza, dlatego Wasze wsparcie jest tak wazne!!!!!

• 5 lat temu
    Nala super. Cieszę się razem z Tobą. Pozdrawiam wszystkich. Trzymajcie się zdrowo i cieplutko
  • Nala powodzenia, tak trzymaj !!!!!!!!!!!!!! Jak to milo sie czyta dobre wiesci. Pozdrawiam
  • Nala cieszę się ze masz dobre wyniki i to przy mniejszej dawce. Pozrawiam cię serdecznie 😍

• 5 lat temu
    Nala - super, że masz dobre wyniki. Nie jeden z nas mogłby mieć zmniejszone dawki...ja też mam Sprycel 50 mg i nie jest źle... zdrówka Ci życzę pa...….
  • Dora...... nowy lek??? Ja nie jem nowego leku. Od 6 lat mam Tasigme.

• Kochani. Jak wiecie u mnie Tasigma zabija płuca i serca. Więc wywalczylam niższą dawke. A po roku niższą dawke. I od sierpnia znowu niższą dawke. Jednego dnia  400 mg/doba, następnego dnia 200mg/doba. Moj organizm nawet nie zauważył zmniejszenia dawki i......WYNIKI MAM NADAL BARDZO DOBRE!!! Do grudnia nadal biore zmniejszoną dawke!! W lutym może na stół pójde na moje ulubione badanie na żywca grzebanie w sercu celem sprawdzenia ciśnienia w płucach. Hahahaaaaa strasznie mnie ciekawi czy ciśnienie spadło. Tak sie ciesze normalnie!!!!!!!

• Basiu wyniki molekularne dopiero za m-c albo i pozniej.. Pozdrawiam
  • 5 lat temu

miało być Nala daj znać ❤️

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat