Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Basiu nasza morfologia jest niby w normie, ale trzymana w ryzach leków które bierzemy np. Leukocyty. Ja też myślę co to będzie z odbiorem leków, jeszcze prawie miesiąc,ale się porobiło aż strach się bać 😱 Pozdrawiam
Cześć, mam wizytę za 2 tyg i dziś dzwoniłam do przychodni i tak samo mi powiedzieli , że będą dzwonić tuż przed wizytą, czy przyjechać czy wizyta będzie przez telefon. Jutro muszę zrobić molekularne , trochę się boję wizyty w laboratorium , leczę się w Gdańsku. Pozdrawiam
Ja dziś dzwoniłam upewnić się co do przyszłotygodniowej wizyty to powiedziano, że pani doktor jeszcze ustala kto musi przyjechać a kto nie i będą dzwonić. Leczę się w Poznaniu. 🙂
Ela77775 masz rację, na każdego działa inaczej, ale zapytać nie zaszkodzi. U mnie leci już 7 rok z tasigną. W maju tego roku był plan na odstawienie leku. Ale co będzie to się okaże:).
Pozdrawiam:)
Dorota 52 myślę, że ibupromu nie ma co brać nawet profilaktycznie zachować ostrożność. Pyralgina jest dość mocna ale może nie zaszkodzi. Mam pytanie czy ktoś z was z forum leczy się w szpitalu MSWiA w Warszawie. Pozdrawiam
.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Życzę dużo, dużo zdrówka 🙂
Jadziu, miałam wizytę tydzień temu. Mój hematolog mówił mi, żeby być spokojną. Nie stresować się. Ale wtedy dopiero zaczynało się to wszystko. . Słyszałam w tv, że choroby przewlekle jak są dobrze prowadzone, to nie ma, aż tak dużego zagrożenia. U mnie morfologia bdb. Najlepsza od prawie 4 lat. A molekularne trochę wyższe 0,0058. Były przedtem 0,0037. Martwie sie jak kazdy tą sytuacja. Tez nie wiem co z tym Ibupromem. Jak coś trzeba będzie dzwonić do poradni,albo na oddział
nie możemy teraz brać ibuprofenu a jak jest z z pyralginą pozdrawiam serdecznie😍