Kajusia, pompa to takie cóś co mi na dekolcie wisi. Nie wiem jak i gdzie mam ją mieć, to powiesiłam sobie na chuście. Chusta nie wrzyna się w kark. Ludzie noszą na smyczy, ale to boli. Z pompy wychodzi kabelek w których płynie lek. A koniec kabla mam wbity w ramie i tam podskórnie podaje mi lek 24h
Kaja - zwariowana Ty!!! Ale się uśmiałam z Klanu. No proszę dr. Lubicz się nie uchronił przez chorobą :) co z niego za lekarz
Cichy, dzięki za info. na priv
Ja nadal czekam na wiadomość ze szpitala. Nie miałam badanego szpiku, ani badań genetycznych. Mam nadzieję, że przed podaniem chemii będę miała badania, ale nie wiem jak to będzie. Może dorwą mnie, podadzą chemię i do domu brrrrrrr
Ooooo, to może dr. Lubicz dołączy do nas na forum 😂
Witajcie. A ja dzisiaj wróciłam z pracy umęczona upałem, włączyłam telewizor, żeby się trochę zresetować. Byłam tak zmęczona, że było mi wszystko jedno co leci w tv, a leciał akurat Klan w TVP1. Kilkanaście lat chyba tego nie oglądałam. Patrzę, a dr Lubicz w szpitalu, pod kroplówką. I coś mówią o chemii, o leukocytach. Wątek mnie więc zainteresował i okazało się, że dr Lubicz z serialu ma przewlekłą białaczkę. Także słuchajcie, mamy swojego ziomala w serialu Klan :D
J olu co u ciebie piszciecos czy przed chemio mieliscie badania genetyczne a jakie macie LDH
Iwoska aty leczysz sie w Lublinie u kogo jezdzisz tez do imunologa
nala co u ciebie jak samopoczycie
ja czekam na badanie ze szpiku i niewiem co dalej