Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4823 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Nala co z Toba dlaczego się nie odzywasz <3 <3 <3
  • 9 lat temu
    Madzialeno ja miałam 3.6 i mi nic nie zmienili, przy diecie i liv52 zeszlam do 2.2 i tak sobie trwam już rok ☺
  • 9 lat temu
    Madzialenko spróbuj hepa merz jest drogi ok 130zł ale chyba pomaga
  • 9 lat temu
    Madzialenko trzymaj się nie wolno ci się poddawać <3 <3 <3
  • 9 lat temu
    Załamka... Mimo przestrzegania dość restrykcyjnej diety nadal po Tasignie mam strasznie zawyżoną bilirubinę. We wtorek, 27.09, miałam 2,8... Chyba czeka mnie przesiadka na Sprycel. Koszmarnie się boję, że jego też nie będę mogła brać, bo wtedy co mi pozostaje? Chyba tylko przeszczep szpiku...
  • 9 lat temu
    Misiek2lucky mnie pomagał magnez w sprayu, jadłam również dużo produktów zawierających magnez i potas i po niecalym miesiącu nagle, trzy dni temu bóle zniknęły! :) mam nadzieje ze nie wrócą! Ogólnie wszytsko zniknęło, czuje się bardzo dobrze :)
  • 9 lat temu
    Terazja mnie kości bolały 2 miesiące. Myślałem już że tak zostanie. Pomogl mi aspargin 3 razy dziennie. Potem go odstawilem i ból już nie wrócił. Czułem się jak inwalida ;-);-).
  • 9 lat temu
    B) B) B) B) B) B) GRATKI
  • 9 lat temu
    Bardzo ale to bardzo ci gratuluję : -) Brawo ty ☺
  • 9 lat temu
    Wczoraj odebrałam wyniki badań moje mmr jest 0,0 oby tak zostało pozdrawiam :D

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat