Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4823 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Witam, bardzo proszę czy mógłby ktoś rzucić okiem na najświeższy wynik mojego M?? Dzwonił po lekarzu, ale przerywało i nic nie było słychać... a będzie dopiero późno wieczorem :( trochę się martwię. Jestem z tych przewrażliwionych. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
  • 9 lat temu
    Hahhahahaha dobre. Ja bym się wyprowadził z miasta na jego miejscu. :-D:-D. Żart oczywiście.
  • 9 lat temu
    Wiecie, jak przychodzą do nas znajomi to zawsze jakiś kolega zapyta czy może mi viagre przeciąć i nóż oblizać. Wariacje takie :D :D :D :D :D jedna mała tabletka a tyle radości ze strony kolegów cha cha cha Kiedy jeszcze nie mogłam chodzić to mąż poszedł mi do apteki właśnie po te tabletki. Jakaś młoda farmaceutka zapytała koleżanki - EJ GDZIE VIAGRE MAMY. Powiedziała to trochę głośno, więc oczywiście wszystkie oczy z kolejki na męża się patrzyły. Mąż uciekł i już nie chciał mi pomagać w tym zakresie :D :D :D :D :D :D
  • 9 lat temu
    :D :D :D :D :D :D :D :D
  • 9 lat temu
    Misiek - przyjdzie czas,przyjdzie czas........Pozdrawiam
  • 9 lat temu
    He he fajnie to napisała Jadwiga. można śmiać sie i płakać, pozostaje mi wierzyć że nala jest taka radosna nie tyllko tu na forum ale i tak naprawdę, każdy dzien to batalia. A viagry jeszce nie brałem więć sie nie wypowiem :):).
  • 9 lat temu
    Oj sierotko sierotko Ty moja <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  • 9 lat temu
    Yhy zawstydzam ;)apan zobaczył Naleczkę naszą i spłonął rumieńcem aż się pogubił w rozmowie ha ha .I miał rację <3 <3 <3 :D
  • 9 lat temu
    Sierotko - kochanie - zawstydzasz mnie <3 <3 <3 <3 Ale przypomniałaś mi o panu w Kudowie. Ale jaja <3 <3 <3 <3 Mówię Wam - Sierotka to super zwariowana babka!!!!
  • 9 lat temu
    Jadwigap - no póki co staram się tylko już śmiać, bo inaczej zwariować można. Zresztą co mi pozostało :D :D :D :D :D Rano zjadłam porcję viagry i jak zawsze - jak z gumowej lalki - zeszło ze mnie powietrze cha cha cha - normalnie padłam do łózka i spałam cztery godziny. Śmiałam się sama do siebie jak panowie po viagrze funkcjonują. Ja wiem, że moje myśli są durne, ale czasami już nie mogę normalnie myśleć. Ale moja druga choroba pojawiła się niestety po spryclu, tak 3 lata temu (białaczka już 10 lat). lekarze twierdzą, że to powikłania właśnie po spryclu.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat