Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Jadwigap wydaje mi się że miałaś nibix, dlaczego ci zmienili?
J
Dorota 52 bardzo dziękuję za informację, też nastawiam się pozytywnie. Powiem Wam, że mnie też jest ciągle zimno, często korzystam z termofora. Nawet gdy na dworze jest ciepło to mi nigdy nie jest za gorąco.. No cóż tak mam. Trzymajcie się
Jadwigap ja brałam accord . Nie było źle. Teraz biorę imanitib teva. To jest wyzwanie,żeby połknąć. Cuduje codziennie,wymyślam sposoby na polknięcie. :) Ale tak jest ok. Wyniki z ostatniego badania 0.01. Pozdrawiam:)
nala123 dziękuję bardzo. Pozdrawiam:)
Basiu też czasami tak mam,ze jest mi zimno. Pod kołdrą telepie.:) Ale teraz już sporadycznie się zdarza. Wcześniej codziennie. Będzie lepiej z każdym dniem . Pozdrawiam :)
czy macie coś takiego? - jest mi wiecznie zimno, nawet pod kołdrą nie mogę się zagrzać....
dzięki Jadziu... 😉
Basiu ja teraz będę brała accord, jeszcze nie wiem jak organizm będzie reagował. Ty masz jeszcze krótki staż i to jest zrozumiałe, że panika Cię zżera ale bierz leki i myśl pozytywnie. Przezywalam to samo, zdawałam sobie pytania i szukałam odpowiedzi. Czas goi rany przywyczajamy się do sytuacji. Basiu będzie dobrze glowa do góry. Pozdrawiam
Basiu ja teraz będę brała accord, jeszcze nie wiem jak organizm będzie reagował. Ty masz jeszcze krótki staż i to jest zrozumiałe, że panika Cię zżera