Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Hej Słoneczka...
Co do środków p.bólowych..to ja cały czas biorę tak jak pan doktor kazał.;)......co 12 godzin.....trochę poplamiłam bardziej krwawo....i już niby mniej boli...nie wiem może tak ma być....ale jak sobie pomyślałam,że miałabym się teraz dać komuś zbadać to...wykluczone....
Dziewczyny się starają....ale ktoś kto mieszkał z nastolatkami w jednym domu to wie o czym mówię-piszę:)...najlepiej jak tylko jedna jest w domu...jakoś to przetrzymam...jak wszystko...jeszcze jakieś 10 lat..i dorosną...ha ha:((((((
-
Cynamonowa,nie możesz tak cierpieć zapodaj sobie coś p/bólowego to nie czasy aby chory padał na przysłowiowy "pysk"z bólu.
Dziewczyny zawołaj do siebie niech zobaczą ,ze Ciebie boli,nie ukrywaj tego może taka kuracja "wstrząsowa " przywoła je do porządku.
Ja też dziś cierpię,właśnie zapodałam sobie ostrego procha i czekam na reakcję kiedy przejdzie.
Trzymaj się cieplutko.
Mimo wszystkiego byłam i dziś nad morzem,wykorzystuję ostatnie dni błogości nadmorskiej wszak sezon tuz tuż,a wtedy o ciszy i spokoju zapomnimy do jesieni.
Pozdrawiam buuuuuuuuu boliiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
-
O rety, Cynamonowa,naprawdę nie chciałam! Pisałam w dobrej wierze! Tak mi przykro... Masaż też miałam,wiem jak to boli :-(. Przeciwbólowe pewnie zażywałaś? Może spróbuj z ciepłym okładem,czasami działa. Córkom każ zrobić porządki,od razu się uspokoją :-). Masz świadomość,że jeśli jutro nadal będzie Cię tak bolało,to nie ma to tamto,tylko zapylasz do lekarza? Może tak ma być,ale niech lekarz to potwierdzi. Póki co,przepraszam za wilka :-(,przytulam Cię mocno i czekam razem z Tobą na poprawę. Buziaki,odezwij się niedługo
-
To jak wywołanie wilka z lasu:(((
Nie wiem co się dzieje ale potwornie boli....to taki ból,który najgorzej wspominam okołoporodowo...masaż szyjki w celu rozwarcia....aż mi niedobrze od niego....o spacerze nawet nie myślę:((((
A moje "kochane córeczki"się biją..kłócą....zwariować można....chyba zacznę beczeć:((((
-
Jeden dzień człowiek pracujący (byłam w pracy do 20-ej:-( ) tu nie zagląda i jakie zmiany! Rekonwalescentki zbuntowane, sezon nadmorskich,wiosennych spacerów rozpoczęty!
Agasia, pozdrów morze od tych co mają do niego ciut dalej :-)!
Cynamonowa i Waniliowa nic nie piszecie o samopoczuciu więc słusznie się domyślam,że jest dużo dużo lepsze?
Słonecznej niedzieli! Pozdrawiam
-
Dzień dobry...hmmmm..dziewczynki:)
Nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy jak dobrze,że jesteście:)))
Milej niedzieli....
A mokre to morze??????...bo nic nie było o tym..ha ha
Skończyłam Prosektorium:))))....jakby się coś komuś nie podobało....buziaki
-
Witaj cynamonowa
Melduję posłusznie morze nie zniknęło jest na miejscu .Byłam sprawdziłam,pomacałam.
A ty leż spokojnie dobrzej ,wypoczywaj ,leniuchuj.
Waniliowa a jak bym Ciebie najchętniej przez kolano moje biedniutkie i w dupkę klapsa przyrznęła.
Oj oj dziewczyny.
Dbajcie o siebie bo jak nie to ja starsza wkroczę do akcji.
Pozdrawiam.
-
Cudowne z tym pilotem!!!!
Popieram!!!
-
No wiesz Waniliowa rekonwalescencja a ty z odkurzaczem? Pilot od tv w łapki!!!
-
Waniliowa,
trochę za dużo od siebie wymagasz.
Na razie wystarczy Ci zajmowanie sie Idką, od odrobiny kurzu jeszcze nikt nie umarł.
Są ludzie, którzy nawet nie wiedzą, że mają odkurzacz w domu i żyją.
Cynamonowa,
morze nie zniknęło, ale pewnie i tak mi nie uwierzysz, zanim sama nie zobaczysz.
Pozdrawiam Was dziewczyny. Dbajcie o siebie!